הוצאת על השולחן


הספרים של הוצאת על השולחן

1.
212 עמודים.ששת מאפים – הספר השלישי בסדרת רבי המכר "ששת", מביא למעלה מ-300 מתכונים מנצחים של לחמים, עוגות שמרים ועוד מאפים מלוחים ומתוקים, שהמשותף לכולם הוא בצק. כמו בכל הספרים בסדרה, גם כאן קודם "למה" ורק אחר כך "איך": מתחילים עם העקרונות, הטיפים והסודות של כל מאפה, ומתקדמים למתכונים בדוקים ומגוונים. וכמו תמיד, כשמבינים ומקפידים ליישם כמ...

2.
ששת מתוקים- ספר ההמשך לרב המכר "ששת בישול" מוקדש לתחום האהוב ביותר במטבח הישראלי הביתי- הכנת עוגות, עוגיות וקינוחים. כל מי שאוהב יודע, שמדובר במדע מדויק. מתכון בדוק ומפורט חיוני להצלחה, אבל כדי לשחזר את ההצלחה שוב ושוב, וגם כדי לאלתר ולהוסיף נגיעה אישית לעוגות ולמתוקים שאתם מכינים, חייבים ללכת עוד צעד- להבין את ההיגיון שמאחורי הפעול...

3.
קנה חדש: ₪110.00 ₪99.00
שוקולד - מבית "על השולחן". עיצמו את העיניים והתמסרו לחוויה. קודם כל הריח -עדין, אבל כזה שאין לטעות בו. אחר כך הטעם - מתוק-מריר, מעורר, מוכר אך מרגש בכל פעם מחדש, עוטף את הפה בקטיפה מתוקה ומשאיר חשק לעוד. השוקולד מלווה את התרבות האנושית לאורך אלפי שנים. כוהני דת רקחו ממנו מנחות לאלים, בנות אצולה הזילו דמעות ענוגות מעל ספלי שוקולטה מהבי...

4.
קחו חומרי גלם טובים וטריים ובשלו אותם במטבח שלכם. ותרו על אוכל מתועש, השתיתו את התפריט על מזונות מן הצומח, השביעו את הרעב, אבל אל תזללו. ותיהנו, חשוב מאוד שתיהנו. זהו המוטו של "המטבח הבריא של על השולחן".כדי לבשל בריא, אין צורך במומחיות מיוחדת, ואפשר להשתמש בציוד הבישול שיש בכל בית. לא חייבים לבלות שעות במטבח, להיפך - רוב המתכונים קצרים ...

5.
מי צריך ספר בישול צמחוני? צמחונים, כמובן, אבל גם מי שמבשל לבן משפחה צמחוני רוצה להפחית מכמויות הבשר בתפריט או ללמוד דרכים חדשות וטעימות לבשל חומרי גלם מן הצומח. ובקיצור - כולנו. המטבח הצמחוני של "על השולחן" הוא ספר הבישול הצמחוני המושקע והמקיף ביותר שנכתב בעברית. הוא מכיל למעלה מ-200 מתכונים לכל מטרה והזדמנות: * מנות עיקריות טעימות, מ...

6.
הספר הרביעי בסדרת הדגל של "על השולחן" מביא למטבח הביתי את הריחות, הצבעים והטעמים הממכרים של המטבח האסיאתי. למעלה מ-200 מתכונים המלווים צילומים מרהיבים ורעיונות להגשה ומתפרשים על כל יבשת אסיה - הודו, יפן, סין, תאילנד, וייטנאם, אינדונזיה ומלזיה....

7.
"לרוץ ולקנות! בין אם אתה מבשל מתחיל, ותיק, אדיש או נלהב. ספר חובה במטבח או על הכוננית העמוסה ליד המיטה. ספר שעוד לא היה כאן כמותו" נירה רוסו "אחד הספרים הכי דפינטיביים שנוצרו כאן בארץ. הספר הכי מתלכלך במטבח של כל מי שישים עליו יד. כלי כלי..." צחי בוקששתר אחרי שנמכר בלמעלה מ-100 אלף עותקים, רב המכר הגדול מבית "על השולחן" יוצא במהדורה מעוד...

8.
קח עוף עם פתיתים, תבלו את בתערובת ראס אל-חנות המרוקאית - וקיבלתם את תמצית המטבח הישראלי. נכון, אין לנו מסורת בישול בת מאות שנים, אבל היום כבר ברור שיש לנו מטבח ייחודי, השואב את השראתו ממסורות עשירות של מטבחי עדות ומשלב אותן עם חומרי הגלם הנפלאים של ישראל ואגן הים התיכון. עומר מילר, השף של מסעדת "חדר האוכל" המצוינת בתל אביב ואחד הכישר...

9.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד ו בת אחת . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪128.00 ₪115.20
10.
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20
כשאתם חושבים על עוגה, מה הכי מתחשק לכם – עוגת שמרים חמימה? טארט פירות מרענן? עוגת גבינה נימוחה וצוננת? עוגת שוקולד כהה ועסיסית? ואולי דווקא עוגת שיש ביתית שמיישרים בסכין פרוסה ועוד פרוסה, והנה היא כבר נעלמה... את כולן תמצאו בספר שלפניכם, ובו 100 מתכוני העוגות המצטיינים שהתפרסמו ב"על השולחן" – מגזין האוכל הטוב בישראל ובית תוכן קולינ...

11.
עיצמו את העיניים והתמסרו לחוויה. קודם כל הריח - עדין, אבל כזה שאין לטעות בו. אחר כך הטעם - מתוק - מריר, מעורר, מוכר אך מרגש בכל פעם מחדש, עוטף את הפה בקטיפה מתוקה ומשאיר חשק לעוד. השוקולד מלווה את התרבות האנושית לאורך אלפי שנים. כוהני דת רקחו ממנו מנחות לאלים, בנות אצולה הזילו דמעות ענוגות מעל ספלי שוקולטה מהבילים, מחזרים מבוישים הגי...

12.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20
"מתכון טוב הוא מתכון קל, ואם הוא לא ממש קל, הוא צריך לפצות בריבית דריבית על כל רגע שהשקענו בהכנתו" כך במשפט אחד אפשר לסכם את המוטו של "על השולחן אקספרס" - ספר חדש מבית "על השולחן", שיהפוך את החיים שלכם במטבח לנעימים, קלים ומספקטים יותר....

13.
14.
מתכונים פשוטים ומהירים | מתכונים מושקעים לאירוח | יצירות של שפים וקונדיטורים מובילים | מאכלים משפחתיים שעוברים מדור לדור | סלטים קיציים | מרקים חורפיים | מאפים מפתים | מנות ממטבחי העולם | מאכלים מקומיים אהובים | 100 המתכונים הטובים לשנת 2009 של מגזין האוכל המוביל בישראל...

15.
16.
120 מתכונים טעימים ומפתיעים, שמפיחים רוח חדשה בחומר הגלם המוכר והפופולרי. מנשנוש ליד המשקה ועד מנות חג מושקעות והמון אפשרויות לארוחות משפחתיות, מנות לפיקניק, כריכים, מרקים ועוד. איך ממציאים את העוף מחדש? נא להכיר- קופסת הצבעים שלנו סוללה של רטבים וממרחים, פצצות של צבע, טעם וניחוח, שהופכות את הבישול לתענוג ומניבות תוצאות מרגשות. גרסא...

17.
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20
בעקבות ההצלחה הרבה של "מיקי שמו – המיטב", מוציא בית "על השולחן" לקראת עונת החגים עוד להיט בטוח: "שבתות וחגים עם מיקי שמו". האופה האהוב שמוכר בכל בית בישראל מציג את האוסף האולטימטיבי לאפייה חגיגית ומסורתית. בספר כ-150 מתכונים נפלאים לעוגות לשבת, חלות, מאפי שבת בבוקר וכל חגי ישראל - מראש השנה ועד שבועות. עוגות | עוגיות | לחמים | מלוחים | ...

18.
ספר הפסטה של "על השולחן" הוא המקיף והעדכני ביותר שנכתב בשפה עברית. כמו הפסטה, הוא מיועד לכולם, מסטודנטים ועד בשלנים מומחים. תמצאו בו מנות מהירות לאמצע השבוע עם טונה ועגבניות מקופסה לצד מנות אירוח מושקעות עם פירות ים ופילה בקר, וכמובן כל אפשרויות הביניים. הספר מושתת על יסודות איטלקיים, אבל מתייחס גם לאוצרות מקומיים כמו חצילים שרו...

19.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד ו בת אחת . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪119.00 ₪107.10
לאחר 15 שנים וכ-8000 מתכונים, שנפרשים על פני 200 גליונות של המגזין "על השולחן", הגיעה העת לרכז בספר אחד את המתכונים הכי טובים, שזכו לביקורות הכי נלהבות. רבים מהם פותחו במיוחד עבור המגזין על ידי צוות הכותבים והעורכים הקבוע, ורבים אחרים הם פרי יצירתם של השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. לקראת צאתו של הספר לאור, נערכו המתכונים מחדש, נבד...

20.
חורף. גשם בחוץ. הקדרה מבעבעת לאיטה על הכיריים או בתנור וממלאת את חלל הבית בריחות מגרים. עוד מעט נגיש אותה לשולחן, עם הרבה לחם ליד, לניגוב הרוטב. תבשיל קדרה מנחם ועשיר הוא מאכל מושלם לימים קרים. לא קשה להכין, כיף להגיש והכי כיף לאכול, במיוחד כשמתקבצים סביבו אנשים שאוהבים. בספר 55 קדרות חורף מפנקות עם בשר או כבש, עוף או דגים, ויש גם קדרות ...

21.
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן - הספר ששום מדף ספרי בישול אינו שלם בלעדיו שקשוקה, סביח, חמין, חריימה, קוסקוס, בורקיטס, רוגעלך... אי אפשר לדמיין את עולם האוכל שלנו בלי מתכונים אלה ורבים, רבים אחרים. מדובר באוצר תרבותי-קולינרי ראשון במעלה שהופך את תרבות האוכל המקומית לכה מגוונת ומרתקת. "אוצר מאכלי העדות" מביא את מיטב המתכונים היהו...

22.
23.
מרק חצילים יוגורט ונענע, בוואריה (הדבר האמיתי!) בוריקטס חצילים וגבינה מלוחה, פרז‘לדה (התשובה התורכית לג‘חנון), פבלובה לממהרים, עוגות גבינה (קרות ואפויות, עם פירות וגם עם שוקולד), טמפורה גבינת עיזים, קציפת חצילים, מרק טרטור (דווקא עם קישואים), כיכר גבינה אפויה, קיש גבינת עיזים ורוזמרין, מאפינס תירס וגבינה חריפה, פסטה קבלת שבת (שמכינים...

24.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בת אחת . גיל ממוצע: 25 )
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20
מיטב המתכונים של אמן האפייה האהוב-עכשיו בספר מרהיב מבית "על השולחן".זהו אוסף חובה לכל חובב אפייה,מתחיל או מתקדם.מיקי שמו,שף-קונדיטור והבעלים של "שמו הקונדיטוריה" חושף כאן לראשונה את העוגות והמאפים המיתולוגיים שלו בגרסה ביתית ובליווי תצלומים יפהפיים,הסברים מפורטים ושפע טיפים ועצות,שאפר לקבל רק ממקצוען כמוהו....

25.
26.
חביתה עם סלט ירקות קצוץ טרי טרי לארוחת בוקר, שניצל עם צ'יפס סלט בצהרים, קיש עם סלט ירוק בוויניגרט לארוחת ערב קלילה, ערכת סלטים לפיקניק... הסלט הוא כמו שחקן משנה מצטיין, שאם נפקד מקומו, מרגישים מיד בחסרונו. לקסם אחראים הצבעים, הניחוחות וטעמם של הירקות. הכנת סלט אינה מלאכה מסובכת. בעיקר צריך להקפיד על טריות, לתבל בחוכמה ולהגיש מיד. בספר ...

27.
28.
מתכונים פשוטים ומהירים * מתכונים מושקעים לאירוח * יצירות של שפים וקונדיטורים מובילים * מאכלים משפחתיים שעוברים מדור לדורסלטים קיציים * מרקים חורפיים * מאפיפ מפתים * מנות ממטבחי העולם * מאכלים מקומיים אהובים100 המתכונים הטובים לשנת 2008 של מגזין האוכל המוביל בישראל...

29.
30.
31.
32.
33.
34.
120 מתכונים טעימים ומפתיעים, שמפיחים רוח חדשה בחומר הגלם המוכר והפופולרי. מנשנוש ליד המשקה ועד מנות חג מושקעות והמון אפשרויות לארוחות משפחתיות, מנות לפיקניק, כריכים, מרקים ועוד. איך ממציאים את העוף מחדש? נא להכיר - קופסת הצבעים שלנו סוללה של רטבים וממרחים, פצצות של צבע, טעם וניחוח, שהופכות את הבישול לתענוג ומניבות תוצאות מרגשות. גרס...

35.
120 מתכונים טעימים ומפתיעים, שמפיחים רוח חדשה בחומר הגלם המוכר ופופולרי. מנשנוש ליד המשקה ועד מנות חג מושקעות והמון אפשרויות לארוחות משפחתיות, מנות לפיקניק, כריכים, מרקים ועוד....

36.
37.
38.
ניו יורק בירת הגסטרונומיה העולמית. עיר שאוכלת בחוץ ללא הפסקה- במסעדות פאר, במסעדות שכונתיות, בבתי קפה, בפארקים וברחוב. אין מטבח לאומי, אשינו מיוצג בין אלפי מסעדותיה;ואין מעדן, אקזוטי ככל שיהיה, שלא צתליח להשיג על מדפי החנויות. השפע הזה מרגש, אבל גם מסחרר ומבלבל, וכאן נכנס לתמונה "ניו יורק לאוהבי האוכל" – מדריך ראשון מסוגו בעברית, שנכ...

39.
40.
41.
42.
43.
44.
מתוך המתכונים שהתפרסמו ב"על השולחן" ליקטנו את אלו שזכו לתגובות אוהדות במיוחד. חתומים עליהם מיטב השפים המקומיים, קצבים מומחים וגם בשלנים ביתיים, המביאים את מתכוני הדגל המשפחתיים. תמצאו כאן תבשילי קדרה אתניים מגוונים, נתחי בשר צלויים בשלמותם במגוון שיטות, וגם מקומו של הבשר הטחון לא נפקד. כדי להשלים את התמונה, אנו מביאים תריסר תוספו...

45.


©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ