![]() |
|
|
תקציר הספר
"לרוץ ולקנות! בין אם אתה מבשל מתחיל, ותיק, אדיש או נלהב. ספר חובה במטבח או על הכוננית העמוסה ליד המיטה. ספר שעוד לא היה כאן כמותו" נירה רוסו
"אחד הספרים הכי דפינטיביים שנוצרו כאן בארץ. הספר הכי מתלכלך במטבח של כל מי שישים עליו יד. כלי כלי..." צחי בוקששתר
אחרי שנמכר בלמעלה מ-100 אלף עותקים, רב המכר הגדול מבית "על השולחן" יוצא במהדורה מעודכנת ומורחבת עם פרקים נוספים, מתכונים חדשים ומידע עדכני.
"ששת", שכבר הפך לקלאסיקה על מדף ספרי הבישול המקומי, הוא כלי עבודה ייחודי ומקיף, המסייע לבשלנים מתחילים ומנוסים לבשל בביטחון, בהנאה ובהצלחה.
במהדורה החדשה למעלה מ-400 מתכונים המקובצים ב-65 פרקים, ועם זאת מדובר בהרבה יותר מאסופת מתכונים.
המתכון הוא הרי רק ההתחלה, וכדי להצליח בהכנת מאכל, אפילו הפשוט ביותר, צריך להבין מדוע מבצעים כל פעולה - באיזה כלי מבשלים, איך בוחרים את חומרי הגלם, איך מטפלים בהם, כיצד מגישים ומאחסנים ועוד פרטים וטיפים, שהם הסודות האמיתיים של הבשלנים הטובים.
כל פרק בספר מוקדש למאכל אחד ונפתח בהסבר תמציתי וקולח, המפרט ומנמק את עקרונות ההכנה שלו. המתכונים עצמם מובאים בכמה גרסאות - מן הקל אל הכבד, מן המוכר ועד החדשני והיצירתי. לצידם מופיעים טיפים, הצעות הגשה, מתכוני המשך ועוד.
בחירת המאכלים משקפת את מה שאוהבים לבשל במטבח הישראלי הביתי:
מאכלי עדות (קוסקוס, כבד קצוץ, חמין, שקשוקה ועוד) לצד מאכלים ממטבחי העולם (פאייה, קארי, ריזוטו, גסטאצ´ו); אוכל של אמצע השבוע (שניצל, פירה, מרק ירקות ועוד) לצד מנות רושם לאירוח (רוסטביף, כתף טלה, קרפאצ´ו, מרקי קרם ועוד).
במהדורה החדשה הושם דגש מיוחד על תזונה בריאה, עם יותר מאכלים המבוססים על ירקות, דגנים וקטניות. כמו כן שולבו במתכונים חומרי גלם חדשים שנכנסו למזווה הביתי רק בשנים האחרונות.
על הספר חתומים שני אנשי אוכל מן השורה הראשונה.
אבי שטייניץ, אחד השפים הבולטים ומוערכים במטבח הישראלי החדש ובעל ניסיון רב בהוראה ובהדרכת הבישול.
אורלי פלאי-ברונשטיין, מחברת רבי מכר רבים מ"בית על השולחן": "ספר העוף הגדול", "המטבח הבריא", "המטבח הצמחוני" והעורכת הגסטרונומית הוותיקה של מגזין "על השולחן".
"אחד הספרים הכי דפינטיביים שנוצרו כאן בארץ. הספר הכי מתלכלך במטבח של כל מי שישים עליו יד. כלי כלי..." צחי בוקששתר
אחרי שנמכר בלמעלה מ-100 אלף עותקים, רב המכר הגדול מבית "על השולחן" יוצא במהדורה מעודכנת ומורחבת עם פרקים נוספים, מתכונים חדשים ומידע עדכני.
"ששת", שכבר הפך לקלאסיקה על מדף ספרי הבישול המקומי, הוא כלי עבודה ייחודי ומקיף, המסייע לבשלנים מתחילים ומנוסים לבשל בביטחון, בהנאה ובהצלחה.
במהדורה החדשה למעלה מ-400 מתכונים המקובצים ב-65 פרקים, ועם זאת מדובר בהרבה יותר מאסופת מתכונים.
המתכון הוא הרי רק ההתחלה, וכדי להצליח בהכנת מאכל, אפילו הפשוט ביותר, צריך להבין מדוע מבצעים כל פעולה - באיזה כלי מבשלים, איך בוחרים את חומרי הגלם, איך מטפלים בהם, כיצד מגישים ומאחסנים ועוד פרטים וטיפים, שהם הסודות האמיתיים של הבשלנים הטובים.
כל פרק בספר מוקדש למאכל אחד ונפתח בהסבר תמציתי וקולח, המפרט ומנמק את עקרונות ההכנה שלו. המתכונים עצמם מובאים בכמה גרסאות - מן הקל אל הכבד, מן המוכר ועד החדשני והיצירתי. לצידם מופיעים טיפים, הצעות הגשה, מתכוני המשך ועוד.
בחירת המאכלים משקפת את מה שאוהבים לבשל במטבח הישראלי הביתי:
מאכלי עדות (קוסקוס, כבד קצוץ, חמין, שקשוקה ועוד) לצד מאכלים ממטבחי העולם (פאייה, קארי, ריזוטו, גסטאצ´ו); אוכל של אמצע השבוע (שניצל, פירה, מרק ירקות ועוד) לצד מנות רושם לאירוח (רוסטביף, כתף טלה, קרפאצ´ו, מרקי קרם ועוד).
במהדורה החדשה הושם דגש מיוחד על תזונה בריאה, עם יותר מאכלים המבוססים על ירקות, דגנים וקטניות. כמו כן שולבו במתכונים חומרי גלם חדשים שנכנסו למזווה הביתי רק בשנים האחרונות.
על הספר חתומים שני אנשי אוכל מן השורה הראשונה.
אבי שטייניץ, אחד השפים הבולטים ומוערכים במטבח הישראלי החדש ובעל ניסיון רב בהוראה ובהדרכת הבישול.
אורלי פלאי-ברונשטיין, מחברת רבי מכר רבים מ"בית על השולחן": "ספר העוף הגדול", "המטבח הבריא", "המטבח הצמחוני" והעורכת הגסטרונומית הוותיקה של מגזין "על השולחן".
הקורא | עיר הקורא | מתי | |
---|---|---|---|
Alternativa | נתניה | לפני 10 שנים ו-6 חודשים | מענה |
הדס | מודיעין מכבים רעות - משלוח לכל הארץ | לפני 4 שנים ו-11 חודשים | מענה |
ספירח | ירושלים | לפני 10 שנים ו-7 חודשים | מענה |
ork | יקנעם עלית | לפני 10 שנים ו-7 חודשים | מענה |
אורלי | כפר עזה | לפני 10 שנים ו-3 חודשים | מענה |
טלי | בית חרות | לפני 10 שנים ו-3 חודשים | מענה |
דגנית | ורדון | לפני 9 שנים ו-8 חודשים | מענה |
Yael1111 | תל אביב | לפני 8 שנים ו-3 חודשים | מענה |
orcho | מודיעין | לפני 7 שנים ו-8 חודשים | מענה |
yoramse | תל אביב | לפני 7 שנים ו-7 חודשים | מענה |
orz | פתח תקווה | לפני 4 שנים ו-8 חודשים | מענה |
סוזי | טבריה | לפני שנתיים ו-3 חודשים | מענה |
נטע | מודיעין | לפני שנה ו-10 חודשים | מענה |
צופיה | מושב גיתית | לפני 8 חודשים | מענה |
פרסומת
לקט ספרים מאת אורלי פלאי-ברונשטיין
שם הספר |
---|
ששת העוזר שלך במטבח - בישול - כשר |
ששת במזרח הרחוק |
המטבח הבריא של על השולחן (כשר) |
שמחות קטנות : בראנץ', שישי בערב, על האש, מסיבה, ארוחה עם חברים, אחר צהריים מתוק (כשר) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורלי פלאי-ברונשטיין