ספר טוב

הביקורת נכתבה ביום שישי, 19 באוגוסט, 2016
ע"י יעל
ע"י יעל
אני אוהבת פסטה. נקודה. וכשגיליתי שיש ספר שמוקדש כולו לפסטה הייתי חייבת לרכוש אותו. מה שכן הוא כבר לא היה במלאי וחיפשתי אותו בנרות עד שקניתי אותו (דרך סימניה - תודה לכם!).
אז עד שקיבלתי את הספר לא ידעתי כמה אפשרויות פסטה יש. התשובה היא מלא. אז החלטתי שכל שבועיים (כי יש גבול כמה פסטה אפשר לאכול) אכין מתכון אחר. עד כה הכנתי 25 מתכונים משם אז אני מרגישה שאני יכולה לחוות דעה על הספר.
סך הכל זה אחלה ספר. כן, לא כל מתכון שם הצלחה והיו לי 2-3 נפילות (באחד לא התחברתי לטעמים והאחרים היו סתמיים) אבל זה בהחלט ספר טוב ואני ממליצה עליו בחום לכל מי שמחפש מתכונים חדשים לפסטה. כמוני :) יש שם פסטות עם שמנת, עגבניות, ירקות, מאפים או סלטים שמובססים על פסטה וכמה סוגי מרקים שממש לא קשורים לשם לדעתי. ככה שבאמת אפשרויות הגיוון רבות.
מה שכן 2 דברים הפריעו לי:
1. הפרסומות הסמויות. טוב אני לא חושבת שאפשר לקרוא להם סמויות. המוצרים שהם מייחצנים מופיעים בכל עמוד שני וזה קצת מוגזם. כמישהו משלם 120 שקל על ספר (מחיר הצרכן) לא מתאים לו שינסו לדחוף לו מוצרים מיוחדים כל הזמן.
2. שכפולי מתכונים. יש המון מתכונים שחוזרים על עצמם בספר כמעט לגמרי, עם שינוי של רכיב אחד. בשביל מה? כדי להתגאות שיש יותר מ-200 מתכונים? זה בזבוז, מעצבן וקצת מעליב את האינטילגנציה של הקורא. בלי קשר שלדעתי יש שם סתם מתכונים שדחפו. אני אישית מעדיפה מספר קטן של מתכונים איכותיים.
לסיכום, כל מי שאוהב לבשל ומחפש להשתדרג או לנסות דברים חדשים - אני ממליצה. בכלל כל הקונספט הזה שיש ספר שמוקדש למאכל אחד זה לדעתי מצוין. זה ספר ממוקד שאני בטוחה שיישאר אצלי על המדף עוד שנים.
וברור לי קצת שהביקורת הזאת לא כזאת רלוונטית לאתר הזה (חוץ ממני לא ראיתי שעוד מישהו ביקר ספרי בישול/אפייה) אבל לא חשבתי על מקום אחר לרשום את זה, ואם איכשהו עזרתי למישהו אז זה היה שווה :)
14 קוראים אהבו את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
michalro
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
סקירה נהדרת. אין על פסטה. וסטייקים.
|
|
לי יניני
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
בת-יה ...מסכימה איתך
|
|
לי יניני
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
חגית כמוך כמוני. ואני מתה על פסטה.....אין על פסטה !
|
|
בת-יה
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
נחמד, ועל כל סוג של ספר אפשר לכתוב ביקורת. ובאשר לפסטה, הרי זה לא בדיוק הפסטה אלא הרוטב
שמוסיפים. ועם קצת דמיון במטבח אפשר להכין כל רוטב, פשוט צריך להפסיק לפחד ולהכין. וגם אם פעמים בודדות לא מצליח - לא נורא בפעם הבאה אפשר לשפר. עובדה גם בספר היו מתכונים שלא מצאו חן בעינך.
|
|
חגית
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
בהחלט רלוונטי
ותודה.
כמי שאוהבת לבשל, ביקרתי פעם ספר בישול וספר אפייה. ולמרות שיש לי הרבה ספרי בישול אני מוצאת את עצמי מכינה לרוב מתכונים של אימא שלי, או מוציאה איזה מתכון עם ביקורות מעולות מהאינטרנט ומכינה אותו. כן, גם של פסטות. |
|
מורי
(לפני 9 שנים ו-2 חודשים)
פסטה, הפחמימה האולטימטיבית, היא אוכל מנחם. לא פלא שרבים אהבים. נבלעת
בקלות וההכנה שלה וסביבה לרוב פשוטים.
|
14 הקוראים שאהבו את הביקורת