מאה העוגות הטובות של על השולחן

כללי

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן, בשנת 2012, בישול ואפיה »


הוסף לסל
קנה חדש: ₪138.00 ₪93.84
משתתף במבצע





ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.5
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:35
1042 התעניינו בספר


תקציר הספר
כשאתם חושבים על עוגה, מה הכי מתחשק לכם – עוגת שמרים חמימה? טארט פירות מרענן? עוגת גבינה נימוחה וצוננת? עוגת שוקולד כהה ועסיסית? ואולי דווקא עוגת שיש ביתית שמיישרים בסכין פרוסה ועוד פרוסה, והנה היא כבר נעלמה...

את כולן תמצאו בספר שלפניכם, ובו 100 מתכוני העוגות המצטיינים שהתפרסמו ב"על השולחן" – מגזין האוכל הטוב בישראל ובית תוכן קולינרי. על המתכונים חתומים שפים וקונדיטורים מהשורה הראשונה לצד המתכונאיות הקבועות של המגזין וחובבות אפייה. באוסף מתכונים במגוון רמות – החל בעוגות פשוטות שמכינים בכמה דקות ועד עוגות הרפתקניות שנראות כאילו יצאו מקונדיטוריה מקצועית. כל המתכונים נבדקו ונערכו מחדש והם כתובים בצורה מדויקת ובהירה ומלווים בתצלומים מרהיבים, כמיטב המסורת של ספרים מבית "על השולחן".

דוגמאות, לגרוי התיאבון:
עוגת גבינה ושוקולד של ברי סייג ("טאטי")
פאי פקאן של אורי שפט ("מאפיית לחמים")
בראוניז מרציפן של מיכל מוזס
עוגת גבינה של רותי ברודו ("קופי בר")
טארט פטל אדום של "אורנה ואלה"
עוגת תפוז ושקדים של שי לי ליפא
עוגת מייפל פקאן של קרין גורן
עוגת גבינה קלאסית של הנס ברטלה ("גאיה")
פרסבורגר פרג של מיקי שמו ("שמו הקונדיטוריה")
עוגת מוס שוקולד של עומר מילר ("חדר אוכל")
טורט שוק-מוקה-מרנג של רות אוליבר
עוגה בחושה עם תותים של אלון גולדמן ("מזארין")
עוגת שיש נוטלה של אורלי פלאי-ברונשטיין






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ