![]() |
|
|
תקציר הספר
שוקולד - מבית "על השולחן". עיצמו את העיניים והתמסרו לחוויה. קודם כל הריח -עדין, אבל כזה שאין לטעות בו. אחר כך הטעם - מתוק-מריר, מעורר, מוכר אך מרגש בכל פעם מחדש, עוטף את הפה בקטיפה מתוקה ומשאיר חשק לעוד. השוקולד מלווה את התרבות האנושית לאורך אלפי שנים. כוהני דת רקחו ממנו מנחות לאלים, בנות אצולה הזילו דמעות ענוגות מעל ספלי שוקולטה מהבילים, מחזרים מבוישים הגישו מתנות עשויות שוקולד לאהובותיהם, ילדים נהנו ממנו ואוהבים שבורי לב התנחמו בו במסתרים. אהבה, תשוקה, מסתורין ותחושות אשמה - מה יש בו בשוקולד, שמעורר בנו רגשות כה עזים? בספר זה תמצאו דרכים רבות ליהנות מן הסם המתוק: ספל שוקו חם, עוגת שוקולד עסיסית ואפלה, סורבה שוקולד צונן, מוס אוורירי, טרוף נימוח, עוגה מלאה בפצפוצי שוקולד, לחמניית שוקולד של בוקר או ליקר שוקולד לפני השינה. חמישה קונדיטורים ושוקולטיירים ישראליים מצטיינים חברו יחד, כדי להביא לכם את מעדני השוקולד הטעימים ביותר מכל העולם - קלאסיים וחדשניים, מתוחכמים וגם קלים להכנה.
לקט ספרים מאת עורכת: קרין גורן
שם הספר |
---|
שוקולד - מבית "על השולחן" |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של עורכת: קרין גורן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים