![]() |
|
|
תקציר הספר
ספר הפסטה של "על השולחן" הוא המקיף והעדכני ביותר שנכתב בשפה עברית. כמו הפסטה, הוא מיועד לכולם, מסטודנטים ועד בשלנים מומחים. תמצאו בו מנות מהירות לאמצע השבוע עם טונה ועגבניות מקופסה לצד מנות אירוח מושקעות עם פירות ים ופילה בקר, וכמובן כל אפשרויות הביניים.
הספר מושתת על יסודות איטלקיים, אבל מתייחס גם לאוצרות מקומיים כמו חצילים שרופים, לימונים כבושים, גבינה בולגרית וכוסברה.
הספר מכיל מעל 200 מתכונים ומקיף את כל תורת הפסטה. מלבד רטבים מכל הסוגים יש בו מאפי פסטה, מרקים, סלטי פסטה ופרק נרחב על הכנת פסטה טרייה בבית. פרק האנטיפסטי מפיק את המיטב מעושר הירקות הטריים שגדלים כאן, ויעזור לכם לבנות סביב מנת הפסטה ארוחה של ממש. כמו בכל ספרי "על השולחן", לצד המתכונים, תמצאו טיפים, הסברים על חומרי גלם וטכניקות בישול וגם סיפורים מעולם הפסטה.
אוריה גבע היא מתכונאית בכירה ב"על השולחן", טבחית עתירת ניסיון וסטייליסטית מזון. מיכל מוזס היא שפית ועורכת גסטרונומית ב"על השולחן". יחד הן שילבו את הידע והניסיון הנרחב שלהן ויצרו ספר שהוא כמו מנת פסטה טובה – פשוט, עסיסי וגדוש בשמחת חיים.
הספר מושתת על יסודות איטלקיים, אבל מתייחס גם לאוצרות מקומיים כמו חצילים שרופים, לימונים כבושים, גבינה בולגרית וכוסברה.
הספר מכיל מעל 200 מתכונים ומקיף את כל תורת הפסטה. מלבד רטבים מכל הסוגים יש בו מאפי פסטה, מרקים, סלטי פסטה ופרק נרחב על הכנת פסטה טרייה בבית. פרק האנטיפסטי מפיק את המיטב מעושר הירקות הטריים שגדלים כאן, ויעזור לכם לבנות סביב מנת הפסטה ארוחה של ממש. כמו בכל ספרי "על השולחן", לצד המתכונים, תמצאו טיפים, הסברים על חומרי גלם וטכניקות בישול וגם סיפורים מעולם הפסטה.
אוריה גבע היא מתכונאית בכירה ב"על השולחן", טבחית עתירת ניסיון וסטייליסטית מזון. מיכל מוזס היא שפית ועורכת גסטרונומית ב"על השולחן". יחד הן שילבו את הידע והניסיון הנרחב שלהן ויצרו ספר שהוא כמו מנת פסטה טובה – פשוט, עסיסי וגדוש בשמחת חיים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים