ששת העוזר שלך במטבח (מאפים) / קרין גורן

ששת העוזר שלך במטבח (מאפים)

קרין גורן & רונן גורן

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן, מכיל 212 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
80% בנות
1 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:36
7216 התעניינו בספר

תקציר הספר
212 עמודים.ששת מאפים – הספר השלישי בסדרת רבי המכר "ששת", מביא למעלה מ-300 מתכונים מנצחים של לחמים, עוגות שמרים ועוד מאפים מלוחים ומתוקים, שהמשותף לכולם הוא בצק. כמו בכל הספרים בסדרה, גם כאן קודם "למה" ורק אחר כך "איך": מתחילים עם העקרונות, הטיפים והסודות של כל מאפה, ומתקדמים למתכונים בדוקים ומגוונים. וכמו תמיד, כשמבינים ומקפידים ליישם כמה כללי יסוד, מגלים שהכנת מאפים בבית היא משימה אפשרית בהחלט, מהנה ומספקת. במרכז הספר למעלה מ-40 משפחות של מאפים: קלאסיקה צרפתית (קרואסון, בריוש, אקלר), לצד מתכוני סבתא נוסטלגיים (רוגלך, כעכי שומשום מלוחים) וגם מבחר מרתק של מאפים אתניים אהובים, מספינג' מרוקאיים ועד בורקיטס בלקניים; מפוקאצ'ה איטלקיט ועד לחמניית פריקסה טוניסאית; וכמובן המאפה האהוב ביותר בעולם – לחם, על כל גווניו.קרין גורן - קונדיטורית ועיתונאית. עורכת האפייה של המגזין "על השולחן" ובעלת טור אוכל במוסף "סגנון" של "מעריב". עבדה כמפתחת המתכונים בקונדיטוריה של "לחם ארז". מחברת הספר "ששת מתוקים" ועורכת הספרים "שוקולד" ו"האוסף המתוק של על השולחן".רונן גורן – שף וכתב אוכל. שף המטבח החלבי במלון "דן" תל אביב וכותב במגזין "על השולחן". עבד במסעדות "לחם ארז" הרצליה ו"שלו ביער".השתלם בבלגיה ובאיטליה.


הקורא עיר הקורא מתי
שני לפני 3 שנים ו-2 חודשים מענה
Alternativa נתניה לפני 3 שנים ו-4 חודשים מענה
שני גרף- מוכרת ספרי בישול. זכרון יעקב לפני שנה מענה
Rubi לפני 4 שנים מענה
ארז מוק חיפה לפני 6 שנים ו-5 חודשים מענה
גיל מרום גולן לפני 5 שנים ו-8 חודשים מענה
advag נתניה לפני 5 שנים ו-7 חודשים מענה
ספר123 באר שבע לפני 3 שנים ו-10 חודשים מענה
שושנה ירושלים לפני 3 שנים ו-3 חודשים מענה
יוסי באר יעקב לפני שנתיים ו-4 חודשים מענה
ספרים במושבה ספרים במושבה הגרמנית ירושלים 0524322995 לפני שנה ו-1 חודשים מענה
מירי מוצקין לפני שנה ו-1 חודשים מענה
דוד הוד השרון לפני שנה ו-4 חודשים מענה
Yael1111 תל אביב לפני שנה ו-1 חודשים מענה



קרין גורן (סופר על המוקד)
קונדיטורית ומפתחת מתכונים, מגישת תכנית הטלוויזיה "המדריך לאפייה" בערוץ 10, עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אפייה, כולל הספר החדש - רב המכר "סודות מתוקים" . אז איך אני מספיקה את כל אלה? בתור בחורה די עצלה מיסודי, גיליתי שכשאני עושה דברים שאני באמת אוהבת – אני הופכת להיות חרוצה מאוד. תב... המשך לקרוא






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ