![]() |
|
|
תקציר הספר
קחו חומרי גלם טובים וטריים ובשלו אותם במטבח שלכם. ותרו על אוכל מתועש, השתיתו את התפריט על מזונות מן הצומח, השביעו את הרעב, אבל אל תזללו. ותיהנו, חשוב מאוד שתיהנו. זהו המוטו של "המטבח הבריא של על השולחן".כדי לבשל בריא, אין צורך במומחיות מיוחדת, ואפשר להשתמש בציוד הבישול שיש בכל בית. לא חייבים לבלות שעות במטבח, להיפך - רוב המתכונים קצרים וקלים להכנה, כי הרעיון הוא לשמור על אופיים, טעמם וערכם התזונתי של חומרי הגלם.בספר למעלה מ-200 מתכונים, ובצירוף הגיוונים מדובר בכמות של קרוב ל-300. ועם זאת המתכונים האלה הם רק דוגמאות לאפשרויות השימוש בחומרי הגלם הנהדרים שמקיפים אותנו. לצד המתכונים תמצאו טיפים, עצות לקנייה ואחסון של מזון, הסברים על טכניקות בישול בריאות ומידע בסיסי על מזון ותזונה.שי לי ליפא אנג'ל ואורלי פלאי-ברונשטיין - מתכונאיות מחוננות ומנוסות, עורכות וכותבות קבועות במגזין "על השולחן" - חברו יחד לכתיבת ספר רחב יריעה, שהוא לא רק אוסף מתכונים מרתק ושימושי, אלא גם מדריך לחיים טובים.
לקט ספרים מאת אורלי פלאי-ברונשטיין
שם הספר |
---|
ששת העוזר שלך במטבח - בישול - כשר |
ששת במזרח הרחוק |
ששת העוזר שלך במטבח - בישול (מהדורה חדשה ומעודכנת) |
שמחות קטנות : בראנץ', שישי בערב, על האש, מסיבה, ארוחה עם חברים, אחר צהריים מתוק (כשר) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורלי פלאי-ברונשטיין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים