ספר טוב

הביקורת נכתבה ביום שלישי, 6 ביולי, 2010
ע"י פולי
ע"י פולי
קשה לי להגיד מה חשבתי על הספר הזה.הוא בעיקר היה מזעזע וגרם לי להסתכל אחרת על כל תעשיית המזון ובו זמנית למלמל לעצמי שאולי בישראל זה לא ככה. אני לא חושבת שהספר יגרום לי, בעצם כרגע בכל מקרה אני ממשיכה, לאכול בשר, אבל אני כן רוצה להעמיק ולגלות מידע על תעשיית הבשר הארץ. אני חושבת שהספר שינה בי משהו, אבל עדיין לא גליתי מה. מה שכן, עכשיו הרבה פחות נוח לי פשוט לא לדעת.
אבל על אגדאיר, על השניצל של אמא ועוד אלפי תבשילים אחרים שמכילים יוצרים שפעם היו חיים אני עדיין לא יכולה לוותר.
הקטע שעכשיו אני מודעת לצביעות ולעובדה שזה שאני אנושית ולא מושלמת לא תופס יותר.
האיך האם זאת ברכה או קללה?
3 קוראים אהבו את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
ורד
(לפני 15 שנים ו-3 חודשים)
בישראל זה לא פחות גרוע..
ויש תחומים שבהם אפילו יותר גרוע ומזעזע, את מוזמנת לצפות בקטעים מהתוכנית "יומן חייתי", חפשי באינטרנט.
|
|
ניר
(לפני 15 שנים ו-3 חודשים)
אם את מעוניינת להרחיב את ההתעמקות בנושא
יש סרט שנקרא Earthlings, זוכה פרסים, שמדבר ומציג את הנושא.
הוא מופץ ביוטיוב וכמעט בכל אתר הורדות. הבעיה איתו היא הסצנות המאוד קשות לצפייה. אז זו המלצה עם הסתייגות, תלוי באופי שלך, ובמה את מסוגלת לתת לעיניים שלך לעכל. כשראיתי אותו לראשונה, לקחתי הפסקה ארוכה של כמה חודשים מאכילת בשר. ואני נושא בעברי 5 שנות צמחונות, לכן אני חושב שהידיעה בנושא זה לבטח אינה ברכה. |
3 הקוראים שאהבו את הביקורת