ספר מעולה
הביקורת נכתבה ביום שבת, 20 במאי, 2017
ע"י גוטי
ע"י גוטי
מותר לרשום ביקורת על ספר בישול??
נראה לי מעין חילול קודש להביא ביקורת על ספר בישול בסימנייה:) כמו להציג משירי האירוויזיון בבניין האופרה לה-סקאלה לא??
אבל אני חייבת. כי לא מדובר בספר בישול רגיל, אלא בספר בישול מופלא.. כן, ממש מופלא. כך אני חושבת. ואני חייבת להסביר את מקור ההתלהבות.
אני הלו פולנייה במוצאי אבל גם ירושלמית - כזו מן ההרים. אז כל הריחות של בשר על האש (יסלחו לי כל הטבעונים) וריחן המיוחד של העוגיות הערביות, פשוט עושה לי מן תחושה נעימה של בית ושל ממממממ טעים!!
הספר של דוחול ספדי הוא כזה שווה שאי אפשר לתאר. ערוך מקסים עם צילומים מטריפי חושים ואוכל נפלא ולא מורכב בכלל. מוסבר באדיבות היאה לבשלן מהבטן, בשלן משפחתי כזה.
אני, פשוט פותחת בעמוד אקראי ומתחילה לתכנן את הארוחה. והכל יוצא מהמם.
יש יותר טעים מ"עראיס", אותן חצאי פיתות משוחות בשמן זית , ממולאות בשר וצלויות?
או, עוגיות ערביות עם הריח המשכר של אותו תבלין מיוחד שכדי להשיגו נסעתי עד דליה??
לא, ממש אין דברים כאלה, אין!!!
ספר שראוי לכל הכוכבים ולכל התשבחות שבעולם.
בתיאבון!!!
13 קוראים אהבו את הביקורת
» ביקורות נוספות של גוטי
» ביקורות נוספות על בלדי - ארבע עונות בנצרת - יותר מ-100 מתכונים מהמטבח הערבי המסורתי
» ביקורות נוספות על בלדי - ארבע עונות בנצרת - יותר מ-100 מתכונים מהמטבח הערבי המסורתי
טוקבקים
+ הוסף תגובה
|
חמדת
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
אני מאוהבת טוטלית באוכל ערבי .ולא חשוב מאיזו ארץ.
|
|
|
גוטי
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
תודה ללי, דני ודינה.
|
|
|
dina
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
ספר מדהים. משפחת ספאדי היא אחת מהחמולות הגדולות והמרכזיות בנצרת.
|
|
|
דני בר
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
סקירה שמעוררת תיאבון גדול ואהבה למאכלים וגם לתרבות שבה צמחו.
|
|
|
לי יניני
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
את עושה לי חשק לאכול משהו... תודה על הסקירה
|
|
|
גוטי
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
נכון, תיקונתי חחחחחחח
|
|
|
מורי
(לפני 8 שנים ו-5 חודשים)
אין תשבוחות ומעולם לא היתה. זה תשבחות.
|
13 הקוראים שאהבו את הביקורת
