תקציר הספר
"מקהנרי כותבת בתשוקה ובחמדה על אוכל. הסיפור הנפלא והמרענן הזה הוא רב-רבדים כמו בצק עלים חמאתי משובח."
אוֹפְּרה מגזין

מה פירושו של דבר להיות נורמלי?
אחרי מותם הבלתי צפוי של הוריה, ג'יני סֶלוַוג'יוֹ הביישנית והמסוגרת - בחורה צעירה עם תסמונת אספרגר - מוצאת נחמה במטבח. הקיצוץ, החיתוך והבחישה השיטתיים מרגיעים אותה, והארומה העשירה של מרק הריבוליטה - מנה שהיא משחזרת בקפדנות ממתכון הכתוב בכתב ידה של סבתה האיטלקייה - משרה עליה שלווה. אבל היא גם מביאה איתה מבקרת בלתי צפויה: הרוח של נונה – הסבתא - עצמה, ובפיה אזהרה סתומה באנגלית פשוטה - "אל תיתני לה" - לפני שהיא מתפוגגת.
ג'יני פונה אל אוסף המתכונים שלה ומגלה שהיא יכולה לזמֵן את רוחו של כל אדם מת שאת המתכון שלו היא מכינה. המתנה הזו מובילה אותה לידידות בלתי צפויה ולדלת הנפתחת לחיים חדשים. אלא שאז היא מוצאת מכתב חבוי ובו תצלומים משונים בשחור-לבן. המפתח לתעלומה טמון אצל המתים, ויש רק דרך אחת לקבל מהם תשובה...

ג'אייל מקהנרי היא בעלת בלוג בישול פופולרי וטור תרבות-פופ בירחונים אמריקניים. היא גרה בניו יורק.

"קול ייחודי, דמויות בשלות וקורטוב של קסם – כל המרכיבים הנכונים!" ניו יורק טיימס


רשימות קריאה בהן מופיע בת המטבח
ארכוש בעתיד :) | oshi21 בת 30 מקרית נטפים רשימת הקריאה עודכנה לפני ארבעה שבועות

מתישהו כשיהיה לי זמן ללכת לספרייה | לואיזיאנה מנטש השקנאית בת 19 משדה קישואים בסוף העולם ימינה רשימת הקריאה עודכנה לפני 3 שנים ו-9 חודשים









©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ