קטגוריות » בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף ( בישול ואפיה בשר, דגים ועוף בחנות הספרים)


1.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( 2 בנות . גיל ממוצע: 28 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪88.20
בשר טחון הוא הבסיס לאין ספור מתכונים ותבשילים. הוא מקבל באהבה תיבול, צורות בישול מגוונות ותוספות שונות. בספר תמצאו כל מה שרציתם לדעת על בשר טחון:איך לבחור, היכן לקנות, כיצד לאחסן ולטפל בבשר הטחון, ובעיקר - איך לבשל ממנו שלל מאכלים מרהיבים וערבים לחך. הספר כולל כ - 100 מתכונים המבוססים על בשר טחון וכתובים בפשטות בהירות ומקצוענות....

2.
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
אהרוני ואברון מבשלים בשר, והרבה יותר מזה. לראשונה בישראל, ספר שהוא מדריך מפורט, בהיר ומרתק, המנחה את המבשלים שלב שלב, החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו. גם מי שחושש מטיפול בנתחי בשר, ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו. מעל מאה וחמישים תמונות הרכה ציבעוניות, מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שוני...

3.
קנה חדש: ₪55.00 ₪52.25
לפסח יש טעם וריח משלו - תפוחי - אדמה, שמן זית וקמח תפוחי - אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד. בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו על ידי השפית אביגיל מייזליק. תמצאו כאן עשרות רעיונו חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים סלטים, תוספות והרבה הרבה עוגות, עוגי...

4.
5.
ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי ( 2 בנות . גיל ממוצע: 26 )
קנה חדש: ₪85.00 ₪80.75
6.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( 4 בנים . גיל ממוצע: 32 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
7.
איזה נתח מתאים לצלי ואיזה לקציצות? איך יודעים שהבשר שקנינו טרי? מה זה בשר מיושן? ואיך מכינים סטייק איכותי במטבח הביתי? ספר הבשר הישראלי ילמד אתכם צעד צעד את כל מה שיש לדעת על עולם הבשר הטרי בישראל - כך שתוכלו לעמוד בטוחים ויודעים מול הקצב שלכם. ספר חדשני זה מציע לראשונה את כל מה שצריך לדעת כשמבשלים בשר: החל בזני הצאן והבקר הגדלים ב...

8.
קנה חדש: ₪49.00 ₪44.10
138 עמודים.חג כשר ושמח בעזרת מאכלים מיוחדים וטעימים לפסח (ולכל השנה) – מבחר מתכונים חדשים ומסורתיים ממטבחו של קובי בר, בעל ניסיון עשיר של 14 ספרי בישול.גם בפסח אפשר לאכול מאכלים מגוונים ועשירים, לשנות טעמים להוסיף ולגוון. כל זאת תמצאו בספר זה – החל מקניידלך ממטבחה של אמא ועד לקניידלך פלפליים. ממרק עוף בגזר ושמיר ועד מרק עשיר במעט לימ...

9.
10.
120 מתכונים טעימים ומפתיעים, שמפיחים רוח חדשה בחומר הגלם המוכר והפופולרי. מנשנוש ליד המשקה ועד מנות חג מושקעות והמון אפשרויות לארוחות משפחתיות, מנות לפיקניק, כריכים, מרקים ועוד. איך ממציאים את העוף מחדש? נא להכיר- קופסת הצבעים שלנו סוללה של רטבים וממרחים, פצצות של צבע, טעם וניחוח, שהופכות את הבישול לתענוג ומניבות תוצאות מרגשות. גרסא...

11.
והנה מגיע חביב הקהל - העוף. נדמה שהמטבח הישראלי מכיר אותו כל כך טוב, אך לשמחתנו הוא עדיין מחדש ומפתיע בשלל מתכונים שלא הכרנו. אפשר להכין ממנו מנות קלות־הכנה לצד תבשילי קדירה, אפשר לצלות אותו או להקפיץ במחבת, אפשר להכין ממנו מרקים מפתים - העוף מקבל הכול באהבה. העוף דומה לדף חלק, שאתם, האמנים המבשלים, מציירים עליו בכל פעם ציור חדש. טעמו...

12.
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20
הספר שיגיש לכם מיגוון של מעדני עוף קלים ומהירי הכנה. כל המתכונים נבחרו בקפידה, כך שיהיו מופחתי שומן, ועם זאת לא יאבדו טעמם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

13.
אורי בורי, המסעדן האגדי, לוקח את הקוראים למסע מעמיק להכרת הדגים ופירות הים. מידע, מתכונים, רעיונות וגיוונים. • איך לבחור דגים ופירות ים, איך בודקים את טריותם, איך מנקים, מאחסנים, מקפיאים. • אופני הכנה שונים: גריל, צלייה, כבישה, החמצה, עישון, טיגון, בישול, אידוי, אפייה ועוד. פרק מיוחד מוקדש ליין ובו המלצות להתאמת יינות מקומיים לדגים ו...

14.
15.
ספר זה נכתב לכל אוהבי הדגים באשר הם, ולאלה שחומר הגלם העדין הזה מפחיד אותם. זהו מורה נבוכים לדגים טריים, לקפוא ומוקפא, לפילה ולסטייק, עם שלל מתכונים בריאים, מהירים וטעימים. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית ...

16.
צהריים של יום אביב שטוף שמש. שתי בירות כבר בפנים. הילדים משחקים על הדשא. הגריל כבר לוהט, והראש חושב על הדברים המוכרים. נכון, זה לגמרי לא רע, אפילו טוב מאוד, אבל אפשר גם אחרת, ובקלות רבה. סטייק נוסח מונגוליה, המבורגר אמיתי, ירקות בגריל עם סלסה, שישליק קווקזי, ועוד מתכונים נפלאים ומיוחדימ. תתכוננו למחיאות הכפיים. חנוך (חני) פרבר הוא שף ות...

17.
ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי ( בן אחד ו בת אחת . גיל ממוצע: 46 )
קנה חדש: ₪74.00 ₪70.30
18.
19.
בספר זה מוגשים מרשמים מגוונים שכולם מבוססים על בשר הודו. המרשמים הותאמו לתנאי הארץ ונוסו בהצלחה על-ידי צוותי מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם. בעידן השפע, בו איננו מוכנים לוותר על אכילת תבשילים מגוונים ונזהרים מאכילת מיני מזונות משמינים - בשר ההודו הוא התשובה למבחר עצום של תבשילים יומיומיים וחגיגיים, תאווה לחיך והנאה לעין....

20.
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20
לבשר הטחון אינסוף גרסאות ושיטות בישול. אפשר להכין ממנוהמבורגר, פאי, פסטה, פיצות, מליות ועוד ועוד. אפשר להקפיץאותו, לטגן אותו, לבשל אותו ולאפות אותו הכול הוא מקבלבאהבה, לכול הוא משתדך נפלא. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?``מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשרעל הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב,והותאמו לטעמי...

21.
מתוך המתכונים שהתפרסמו ב"על השולחן" ליקטנו את אלו שזכו לתגובות אוהדות במיוחד. חתומים עליהם מיטב השפים המקומיים, קצבים מומחים וגם בשלנים ביתיים, המביאים את מתכוני הדגל המשפחתיים. תמצאו כאן תבשילי קדרה אתניים מגוונים, נתחי בשר צלויים בשלמותם במגוון שיטות, וגם מקומו של הבשר הטחון לא נפקד. כדי להשלים את התמונה, אנו מביאים תריסר תוספו...

22.
קנה חדש: ₪49.00 ₪44.10
"אין לי פטנטים וגם לא סודות, ואין סיבה שלא לחלוק ת המתכונים ואת האהבה שלי לבישול ולדגים עם הרבה אנשים." אידי ישראלוביץ מבשל ומפליא במנות הדגים ופירות הים המוגשות במסעדתו "אידי" אשר באשדוד. וכוון שאין לו סודות, הוא מגלה עכשיו את כל המתכונים בספר מרהיב זה....

23.
עוף אפשר לבשל, לאפות, לצלות, לטגן או לקלות. אפשר בסיר, בתנור, בגריל או בווק. ניתן לשדך לו כמעט כל תוספת ולתבל במיני תבלינים ועשבים. כל הטעמים מתאימים לו, חריף, מתוק, מלוח, מפולפל ועדין. נוסף למרקים ולמנות עיקריות, אפשר להכין ממנו גם סלטים ומנות ראשונות. בספר שפע מתכונים מגוונים, ממתכונים חגיגיים, מיוחדים ומפתיעים ועד מתכונים בסיסיים ל...

24.


©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ