ספר הבשר הישראלי / אדם ויה





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנים
4 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:45
3399 התעניינו בספר


תקציר הספר
איזה נתח מתאים לצלי ואיזה לקציצות? איך יודעים שהבשר שקנינו טרי? מה זה בשר מיושן? ואיך מכינים סטייק איכותי במטבח הביתי?

ספר הבשר הישראלי ילמד אתכם צעד צעד את כל מה שיש לדעת על עולם הבשר הטרי בישראל - כך שתוכלו לעמוד בטוחים ויודעים מול הקצב שלכם.
ספר חדשני זה מציע לראשונה את כל מה שצריך לדעת כשמבשלים בשר: החל בזני הצאן והבקר הגדלים בארץ, דרך ביקור אצל הקצב וכלה בעשרות מתכוני בשר, שיוציאו את המיטב מכל נתח.

ספר הבשר הישראלי הוא כר המרעה האופטימלי לחובב הבשר הישראלי.

אדם ויה הוא שף בוגר ה”קורדון בלו”, בעלים של רשת המסעדות ‘דוריס קצבים’.


רשימות קריאה בהן מופיע ספר הבשר הישראלי

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 ימים


פרסומת



התחילה לקרוא לפני 13 שנים ו-3 חודשים


לקט ספרים מאת אדם ויה
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אדם ויה






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ