אביגיל מייזליק

אביגיל מייזליק

סופרת


» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריה (44):
ספרי בישול ואפייה :), ספרי הבישול שלי , בישול ואפייה, הספרים שקראתי, ספרים שקראתי, אליה, ספרים שרוצה לקרוא, ספר שאקרא, ספרים שאהבתי, רוצה לקרוא, אני רוצה לקרוא, מומלצים ביותר, ספרים שאני רוצה לקרוא, ספרים שאני רוצה לקרוא, ישראלים/עברית, קראתי , ספרים שאני רוצה לקרוא, ספרים שאני רוצה לקרוא, ספרים שאקנה, עוד ...
1.
זהו סיפורו המדהים של רונן ד., בחור ישראלי שכמו צעירים רבים אחרים נמשך להודו ולחופש שהיא משדרת, אך הסתבך ומצא את עצמו כלוא בבית הסוהר ההודי למשך תקופה ארוכה וקשה מנשוא. בתוך כלא מוזנח ומטונף שמיועד ל- 800 איש נדחסו יחדיו 3500 אלפי אסירים, כשהם ממתינים במשך שנים רבות למשפט בלא לדעת מתי הוא יסתיים. הצפיפות הנוראית, הרעב התמידי, הסמים, ההתעללויות קשות והחברה של אלפי פושעים אלימים גרמה לאסירים רבים לאבד את הצלם האנושי. לא היו בכלא תנאי היגיינה בסיסיים והזוהמה, הסרחון והמחלות היו חלק בלתי נפרד מחייו, בנוסף על ייסורי הגעגועים הקשים, לאשתו, בתו ובני משפחתו. אך דווקא מתוך הנקודה הנמוכה ביותר, הצליח רונן להתעלות ולהתנשא מעל לחומות הכלא. בכוח האמונה האדיר שלו הוא יצר קשרים אמיצים עם ראשי המאפיות מחד ועם המפקדים והסוהרים מאידך, הקדיש את כל כולו ללימוד ובנייה מחדש של עצמו ולבסוף אף הצליח להימלט, בבריחה מופלאה רצופת ניסים. הסיפור נכתב בלשונו הישירה והנוגעת ללב של רונן והוא נקרא בנשימה עצורה. הקורא עובר עם רונן מסע פנימי מרתק, מסעיר ומיוחד במינו. מסע הנע בין ייאוש לתקווה, בין שברון לב ומחלה קשה עד לניצחון סוחף של הרוח והחומר גם יחד....

2.
ספרה החדש והמושקע של השפית אביגיל מייזליק מביא למעלה מ-130 מתכונים חדשים, חדשניים ומרהיבים ביופיים.החל מעוגות שכבות, עוגות עגולות, עוגות מהירות הכנה ועוגות אישיות, דרך פטיפורים, קינוחים וגלידות מדהימות - ספר שכולו חגיגה של מתוקים וממש קשה להאמין שכולם כולם - פרווה.את סגהון הכתיבה המיוחד לה לקחה הפעם אביגיל מייזליק לתוך עולם הקונדיטריה, כשהיא מגישה זה לצד זה מתכונים מהמובילים והחדשניים ביותר יחד עם מתכונים קלאסיים ואהובים, מתכונים שיפארו את שולחנות השבת, החג והשמחות ויביאו הרבה מתיקות בלב ושמחה בנשמה.לצד המתכונים מודש מידע רב בנושאי האפיה, חומרי גלם, ציוד מקצועי ומתכוני בסיס.הספר מצליח להוריד לגובה העיניים ולתנאי המטבח הביתי את עולם הקונדיטוריה הקסום, ועם זאת להישאר זמין, פשוט וכמובן - טעים להפליא....

3.
טעם של בית זה אוכל שכ-ו-ל-ם אוהבים, אוכל שעמד בצורה מופלאה במבחן הזמן ומצליח לגעת בנימים עמוקים בליבנו. זהו אוכל עשיר וצבעוני, עתיר ריחות וטעמים שגעגועים של ילדות נשזרים בהם, מתכונים נפלאים שהסבתות והאמהות שלנו מבשלות כבר שנים עם כל הלב והנשמה. עשרות מתכונים נפלאים של בשלניות גדולות - הדודה הירושלמית והסבתא ההונגריה, מזל מבומביי ורינה ממרקש, גולדי מירושלים ושרה מבית שמש - כולן ענו בשמחה, הקדישו זמן ומחשבה ונהנו לתרום את מתכוניהן האהובים ועצות רבות וחשובות. כך נמצא בספר זה לצד זה מרק סולת מרוקאי, דנייאל אוסטרי, לצ´ו הונגרי אמיתי עם תבשיל עוף ובטטות טריפולטאי, דניס ברוטב הודי עתיר תבלינים וגפילטע פיש אגדי במיוחד - כ-130 מתכונים עתירי ניחוחות וצבעים מכל עדות ישראל, שיחדיו מהווים את הטעם המיוחד שרק אוכל של בית יכול לתת....

4.
ספר זה הינו שמחה אמיתית ? שמחה של צבעים, טעמים וריחות. עוגות גבינה ופשטידות, לזניה ובלינצ´ס, בורקס ופיצה ? מתכונים שעוברים מסבתא לאמא ולבת, ומשכנה לשכנה בגינה ? כולם צבעוניים, שמחים וטעימים! אביגיל מייזליק אספה בכישרון מתכונים חלביים משובחים: מגבינות המוכנות לבד בבית בשלל טעמים וצבעים, מאפים, פשטידות סלטים ומקרים, ירקות צלויים בשמנת וקציצות מעודנות, עוגות גבינה, שוקולד ומנות אחרונות עשירות מראה וטעם. כל המתכונים מובאים בסגנון אוהב ואהוב, פשוט וישיר ? וטעים להפליא. אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית. ספריה "אורחת לשבת" ו"טעם של פסח" ראו אור במודן....

5.
6.
לפסח יש טעם וריח משלו - תפוחי - אדמה, שמן זית וקמח תפוחי - אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד. בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו על ידי השפית אביגיל מייזליק. תמצאו כאן עשרות רעיונו חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים סלטים, תוספות והרבה הרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות - כולם כשרים לפסח וכולם מתאימים לאוכלי "לא שרויה". הספר מתאים לבשלנים מכל הרמות, ומביא מתכונים מגוונים, חדשים ומעניינים, לצד מתכונים קלאסיים ומוכרים יותר. אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, כתבה מספר שנים בעיתון "על השולחן", ובשבע השנים האחרונות, כותבת מדור בישול שבועי בעיתון "משפחה"....

7.
לפסח יש טעם וריח משלו - תפוחי-אדמה, שמן זית וקמח תפוחי-אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד. בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו בקפידה על ידי השפית אביגיל מייזליק. תמצאו כאן עשרות רעיונות חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים, סלטים, תוספות והרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות - כולם כשרים לפסח וכולם מתאימים לאוכלי "לא שרויה". הספר מתאים לבשלנים בכל הרמות, ומביא מתכונים מגוונים, חדשים ומעניינים, לצד מתכונים קלאסיים ומוכרים יותר. אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, כתבה מספר שנים בעיתון "על השולחן". ובשבע השנים האחרונות, כותבת מדור בישול שבועי בעיתון "משפחה"....

8.
כמה טעים וצבעוני יכול להכיל ספר אחד? חוויה של ריחות, טעמים, וטיפים - פשוט קשת רחבה של מתכונים טעימים. פשוט טעים-המתוקים - ספר שכולו רק מתוקים. השפית והעיתונאית אביגייל מייזליק אגדה יחדיו ספר מתכונים: עוגות, עוגיות, גלידות וקינוחים שאהובים על כולנו. בדרך מופלאה מעבירה אלינו אביגיל מייזליק מתכונים בסיסים ומורחבים יותר בדרך פשוטה וחווייתית מתוך ניסיון של שנים. זהו הספר הראשון בסדרת "פשוט טעים" - סדרת סיפורי בישול, המאגדת בתוכה מתכונים פשוטים, טעימים ושמחים, שמועברים אלינו דרך הסברים שלב אחר שלב ודרך תמונות ברורות, והכי חשוב – מוצלחים, שיחממו לנו את הלב וימלאו לנו את השולחן בכל טוב. ...

9.
10.
מדוע הדיאטה של אביגיל מייזליק היא ״דיאטה שמחה״? כי היא משלבת אוכל מגוון, ססגוני, בריא, אבל שפוי ולא גולש לקיצוניות. היא מציעה מנות טעימות ומשביעות מחומרים שאפשר למצוא בכל מזווה ביתי, כשלצידן ערכן הקלורי. כך תוכלו להרכיב בעצמכם תפריט מאוזן ודל בקלוריות. המתכונים מלווים בטיפים ובמידע תזונתי ידידותי למשתמש, והם ההוכחה הניצחת שאפשר לאכול הכול, גם מתוק, כל עוד משקיעים בתכנון ובמחשבה מראש. אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית, שעבדה במסעדות ובבתי-מלון בארץ ובעולם. היא כתבה במגזין ׳על השולחן׳ ובעלת מדור הבישול ״אורחת לשבת״ בעיתון ׳משפחה׳. מבין ספריה שיצאו לאור בהוצאת מודן אפשר למנות את ׳אפייה בריאה׳, ׳בריאות בקלילות׳, ׳אורחת לשבת׳, ׳אורחת נוספת לשבת׳ ועוד. רחל גרנות היא יועצת תזונה, מדריכה בנושאי בריאות ורפואה....

11.
12.
לאחר ההצלחה הגדולה של שני הספרים הראשונים, יוצא לאור הספר השלישי בסדרת "פשוט טעים" - סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים. השפית המוכשרת אביגיל מייזליק איגדה תבשילי ירקות, תבשילי אורז פסטה וקטניות, תבשילי בשר, תבשילי דגים ומרקים נפלאים. זוהי ההזדמנות שלכם לבשל עוף בשזיפים, קינואה עם בטטות וקארי הודי אמיתי, סלמון בפסטו, סטייק עסיסי ומג'דרה אמיתית. גם כאן מצליחה מייזליק לרענן את מלאי המתכונים הביתי עם מנות חדשות, פשוטות, מחומרים זמינים ותהליכים ברורים לכל נפש....

13.
לאחר ההצלחה הגדולה של הספר הראשון- פשוט טעים המתוקים יוצא הספר השני, פשוט טעים- המלוחים – עם רענון, חדשנות, פשטות של מנות טעימות מחומרים זמינים ותהליכים ברורים ושווים לכל נפש- מתכונים שבמהרה יהיו חלק ממתכוני הבית שלכם. השפית והעיתונאים אביגיל מייזליק איגדה לנו בספר אחד זכרונות של מאפים מהמטבח של פעם, ומחזירה אותנו לחוויית בישול נעימה קלה ומהירה עם מגוון של מתכונים: סלטים, ממולאים, חמוצים, לחמים, מאפים ועוד הרבה פינוקים שקלים להכנה, ובעיקר טעימים, שמתאימים לכל מטבח - ובעיקר למי שרוצה לפנק ולשמח ואין לו זמן. ...

14.
ספר רביעי בסדרת "פשוט טעים" והפעם - אסופת מתכוני בריאות ! השפית המוכשרת אביגיל מייזליק איגדה יחדיו מתכוני סלטים, מאפים, ירקת וקינוחים - כולם מחומרי גלם בריאים ובשיטות בישול הנכונות ביותר עבורכם - מתכונים המגיעים מהחיים, מתכונים פשוטים עם חומרי גלם זמינים ובריאים לפי רוב השיטות, כאלו הנמצאים בכל חנות או סופר. מתכונים שקל ופשוט להכין ולא צריך לבלות שעות ארוכות במטבח עבורם והם יאפשרו לכם להרחיב את מגוון מתכוני הבריאות שלכם ולקבל רעיונות חדשים. ...

15.
לאחר ההצלחה הגדולה של סדרת "פשוט טעים" – סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים פשוטים, טעימים ומשמחים, רואה אור ספר נוסף בסדרה, והפעם – ספר שכולו מאכלי שבת מענגים. לפניכם הזדמנות מיוחדת לבוא ולהתארח בשולחן השבת של השפית המוכשרת אביגיל מייזליק, לפגוש את כל להיטי השבת האהובים בביתה - חלות מסוגים שונים, סלטים מענגים, דגים עשירי רוטב ותבשלים מעלי ניחוח לצד חמין וסחינה. כמו בספריה הקודמים, מצליחה אביגיל מייזליק לרענן את מלאי המתכונים השבתי עם מנות חדשות, פשוטות, מחומרים זמינים ותהליכים ברורים, בתקציב מתחשב ושווה לכל נפש, מתכונים שיהפכו להיות במהרה חלק ממתכוני השבת שלכם. השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק כותבת כעשרים שנה על נושא המזון. היא משמשת כמורה בכירה לאמנות הבישול ופרסמה עד היום ספרי בישול רבים, כולם רבי-מכר שנמכרו בעשרות אלפי עותקים. ...

16.
אנו גאים להציג בפניכם את הספר החדש בסדרה המצליחה "פשוט טעים" - לחגים. זהו אולי הספר המשפחתי ביותר בסדרה "פשוט טעים". רגעי החג הם רגעים משפחתיים במיוחד, בהם מתכנסים כולם יחד מסביב לשולחן, נהנים מהמטעמים המיוחדים המתאימים לזמן ולמקום, כאשר לכל חג ריח, צבע וטעם משלו. זיכרונות הילדות של כולנו שזורים ברגעים הקסומים של החגים, של שולחן מלא מטעמים ומסורת, של עוגה ששום טעם בעולם לא ישווה לה ושל תבשיל בשר חגיגי השמור במיוחד לרגע הזה. לא דומה המטבח של פורים למטבח של יום כיפורים, וההכנות לט“ו בשבט, שונות מאד מאלו של שבועות, אך לכולם מכנה משותף אחד, אווירת החג שמשרה את טעמה המיוחד על המאכלים והופכת אותם להרבה, הרבה יותר טעימים. ...

17.
לאחר ההצלחה הגדולה של סדרת "פשוט טעים" – סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים – יוצא לאור הספר החמישי: פשוט טעים לילדים. בספרה החדש מביאה השפית אביגיל מייזליק אוסף של מתכונים שכל מטרתם לגרום הנאה לילדים שהם עדיין ילדים ולגדולים שמרגישים כמו ילדים. מתכוני כיף מלאי יצירתיות וחוויה, חלקם מחומרי גלם שילדים אוהבים כמו שוקולד, ממתקים, סוכריות ומרשמלו, אחרים הם מתכונים של חדוות יצירה שהופכים את האוכל המוכר לפה של תנין או לפינגווין חמוד, אפרוח, דוב פנדה או אפילו קוף. זהו ספר שכולו חגיגה במטבח וחומר הגלם העיקרי בו - הינו השמחה. השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק הוציאה עד היום 14 ספרי בישול, כולם רבי מכר, זהו ספרה החמישה עשר. ...

18.
אפשר לאפות בריא וליהנות מהתוצאה! אפייה בריאה, ספרה של השפית אביגיל מייזליק, נותן מענה אמיתי לחובבי האפייה ולשוחרי מזון הבריאות. בספר שלפניכם תוכלו למצוא אינספור רעיונות חדשים למאפים עם קמח מלא, דבש, קוואקר, תמרים, אגוזים, שקדים וסילאן, החל מעוגות קרם ועוגות פירות עשירות, דרך מאפי שמרים ייחודיים, עוגות פאי נפלאות, עוגיות, פשטידות, קרקרים ועוגיות מלוחות. בספר 120 מתכונים חדשים-כולם ללא סוכר לבן וללא קמח לבן. אפייה בריאה מחזיר את ההנאה והשמחה לאפייה ומאפשר לכל אחד להתחיל כבר היום לאפות דברי מאפה בריאים בטעמים נהדרים....


לפני שנים לא מעט, באחד ממסעותיי פגשתי מטייל יוצא דופן. האיש המרתק סיפר לי שבעת ביקור במדינה יש שלושה מוסדות אותם צריך לפקוד כדי להכיר מדינ... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב
הייתי מעניקה את הספר הזה כמדריך טיול לכל בחור או בחורה שעומד לפני הנסיעה להודו ! ספר מרגש, מחזק וניתן גם לקריאה אפילו בגיל צעיר (בנותיי בנו... המשך לקרוא
3 אהבו · אהבתי · הגב
ספר יפה, בזמנו כשקראתי את זה חשבתי שהיה מעניין אבל באמת שלא הבנתי ממה כולם מתלהבים....... המשך לקרוא
הספר ריתק אותי וקראתי אותו עד שעות הלילה המאוחרות הרבה פעמים היתאכזבתי אך היו גם קטעים משמחים. מי חשב שמקום כזה יגרום לבן אדם להתרוממות ... המשך לקרוא
3 אהבו · אהבתי · הגב
רונן דבש מספר את סיפורו על מה שקורה למי שנכנס לכלא בהודו, הסיפור מצמרר מדהים והזוי, מכל האנשים בכלא הוא מתחבר דווקא למוסלמי קיצוני שמגן על... המשך לקרוא
8 אהבו · אהבתי · הגב

עוד ...




©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ