עוף (ספירלה) / אלינוער רבין

עוף (ספירלה)

אלינוער רבין








ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
478 התעניינו בספר

תקציר הספר
עוף אפשר לבשל, לאפות, לצלות, לטגן או לקלות. אפשר בסיר, בתנור, בגריל או בווק. ניתן לשדך לו כמעט כל תוספת ולתבל במיני תבלינים ועשבים. כל הטעמים מתאימים לו, חריף, מתוק, מלוח, מפולפל ועדין. נוסף למרקים ולמנות עיקריות, אפשר להכין ממנו גם סלטים ומנות ראשונות. בספר שפע מתכונים מגוונים, ממתכונים חגיגיים, מיוחדים ומפתיעים ועד מתכונים בסיסיים לארוחה ביתית, שבה כל אחד יודע בדיוק איזה חלק של העוף הוא החלק שלו.



פרסומת

לקט ספרים מאת אלינוער רבין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ