|
|
|
תקציר הספר
עוף אפשר לבשל, לאפות, לצלות, לטגן או לקלות. אפשר בסיר, בתנור, בגריל או בווק. ניתן לשדך לו כמעט כל תוספת ולתבל במיני תבלינים ועשבים. כל הטעמים מתאימים לו, חריף, מתוק, מלוח, מפולפל ועדין. נוסף למרקים ולמנות עיקריות, אפשר להכין ממנו גם סלטים ומנות ראשונות. בספר שפע מתכונים מגוונים, ממתכונים חגיגיים, מיוחדים ומפתיעים ועד מתכונים בסיסיים לארוחה ביתית, שבה כל אחד יודע בדיוק איזה חלק של העוף הוא החלק שלו.
פרסומת
לקט ספרים מאת אלינוער רבין
| שם הספר |
|---|
| פירות |
| ארבע עונות |
| עוף |
| ארוחת בוקר (כשר) |
| ניר צוק מבשל |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים