בשר - כשר (כ. קשה) / ישראל אהרוני





ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
1 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:32
1746 התעניינו בספר


תקציר הספר
אהרוני ואברון מבשלים בשר, והרבה יותר מזה. לראשונה בישראל, ספר שהוא מדריך מפורט, בהיר ומרתק, המנחה את המבשלים שלב שלב, החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו. גם מי שחושש מטיפול בנתחי בשר, ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו. מעל מאה וחמישים תמונות הרכה ציבעוניות, מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שונים: צלייה, גריל, טיגון או בישול. המתכונים עצמם מהווים אסופה מגרה ממיטב מטבחי העולם, ובראש וראשונה ממטבחם הפרטי של אהרוני ואברון, אנשים שאוהבים בשר ויודעים מה ואיך להפיק ממנו.


הקורא עיר הקורא מתי
רושל כפר סבא לפני שנה ו-7 חודשים מענה
ליאוריק מחניים לפני שנה ו-4 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע בשר - כשר (כ. קשה)

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים





התחילה לקרוא לפני שנה ו-7 חודשים


ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ