![]() |
|
|
תקציר הספר
אהרוני ואברון מבשלים בשר, והרבה יותר מזה. לראשונה בישראל, ספר שהוא מדריך מפורט, בהיר ומרתק, המנחה את המבשלים שלב שלב, החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו. גם מי שחושש מטיפול בנתחי בשר, ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו. מעל מאה וחמישים תמונות הרכה ציבעוניות, מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שונים: צלייה, גריל, טיגון או בישול. המתכונים עצמם מהווים אסופה מגרה ממיטב מטבחי העולם, ובראש וראשונה ממטבחם הפרטי של אהרוני ואברון, אנשים שאוהבים בשר ויודעים מה ואיך להפיק ממנו.
רשימות קריאה בהן מופיע מבשלים בשר (לא כשר)
אוסף ספרי הבישול שלי
|
שוקולדה
בת 52 מפרדס חנה כרכור / חריש
רשימת הקריאה עודכנה לפני 13 שנים ו-4 חודשים
פרסומת
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 10 שנים ו-5 חודשים
|
ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול.
אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת ישראל אהרוני
שם הספר |
---|
סין דרך האוכל (אלבום) |
סין דרך האוכל (אלבום + חוברת) |
המטבח של כור ההיתוך |
סין דרך האוכל |
דגים כריכה רכה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ישראל אהרוני
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים