|
|
תקציר הספר
בשר טחון הוא הבסיס לאין ספור מתכונים ותבשילים. הוא מקבל באהבה תיבול, צורות בישול מגוונות ותוספות שונות. בספר תמצאו כל מה שרציתם לדעת על בשר טחון:איך לבחור, היכן לקנות, כיצד לאחסן ולטפל בבשר הטחון, ובעיקר - איך לבשל ממנו שלל מאכלים מרהיבים וערבים לחך. הספר כולל כ - 100 מתכונים המבוססים על בשר טחון וכתובים בפשטות בהירות ומקצוענות.
קוראים עכשיו
התחיל לקרוא לפני 7 שנים ו-4 חודשים
|
ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול.
אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת ישראל אהרוני
שם הספר |
---|
סין דרך האוכל (אלבום) |
סין דרך האוכל (אלבום + חוברת) |
המטבח של כור ההיתוך |
סין דרך האוכל |
דגים כריכה רכה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ישראל אהרוני
©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים