בשר טחון / ישראל אהרוני

בשר טחון

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 2006, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.5
3 בנים   3 בנות
גיל ממוצע:50
8644 התעניינו בספר


תקציר הספר
בשר טחון הוא הבסיס לאין ספור מתכונים ותבשילים. הוא מקבל באהבה תיבול, צורות בישול מגוונות ותוספות שונות. בספר תמצאו כל מה שרציתם לדעת על בשר טחון:איך לבחור, היכן לקנות, כיצד לאחסן ולטפל בבשר הטחון, ובעיקר - איך לבשל ממנו שלל מאכלים מרהיבים וערבים לחך. הספר כולל כ - 100 מתכונים המבוססים על בשר טחון וכתובים בפשטות בהירות ומקצוענות.


רשימות קריאה בהן מופיע בשר טחון

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 חודשים


פרסומת



התחיל לקרוא לפני 14 שנים ו-9 חודשים


ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ