![]() |
|
|
תקציר הספר
מתוך המתכונים שהתפרסמו ב"על השולחן" ליקטנו את אלו שזכו לתגובות אוהדות במיוחד. חתומים עליהם מיטב השפים המקומיים, קצבים מומחים וגם בשלנים ביתיים, המביאים את מתכוני הדגל המשפחתיים. תמצאו כאן תבשילי קדרה אתניים מגוונים, נתחי בשר צלויים בשלמותם במגוון שיטות, וגם מקומו של הבשר הטחון לא נפקד. כדי להשלים את התמונה, אנו מביאים תריסר תוספות טעימות, שיחמיאו למנת הבשר החגיגית שתבחרו להגיש.
פרסומת
לקט ספרים מאת אורלי פלאי-ברונשטיין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורלי פלאי-ברונשטיין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים