בראש השולחן  - מאכלי בשר לאירוח / אורלי פלאי-ברונשטיין

בראש השולחן

מאכלי בשר לאירוח

אורלי פלאי-ברונשטיין

יצא לאור ע"י הוצאת סטימצקי, בשנת 2003, מכיל 100 עמודים, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
858 התעניינו בספר

תקציר הספר
מתוך המתכונים שהתפרסמו ב"על השולחן" ליקטנו את אלו שזכו לתגובות אוהדות במיוחד. חתומים עליהם מיטב השפים המקומיים, קצבים מומחים וגם בשלנים ביתיים, המביאים את מתכוני הדגל המשפחתיים. תמצאו כאן תבשילי קדרה אתניים מגוונים, נתחי בשר צלויים בשלמותם במגוון שיטות, וגם מקומו של הבשר הטחון לא נפקד. כדי להשלים את התמונה, אנו מביאים תריסר תוספות טעימות, שיחמיאו למנת הבשר החגיגית שתבחרו להגיש.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ