טוב על האש / חנוך פרבר

טוב על האש

חנוך פרבר

יצא לאור ע"י הוצאת חרגול, בשנת 2003, מכיל 119 עמודים, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
637 התעניינו בספר

תקציר הספר
צהריים של יום אביב שטוף שמש. שתי בירות כבר בפנים. הילדים משחקים על הדשא. הגריל כבר לוהט, והראש חושב על הדברים המוכרים. נכון, זה לגמרי לא רע, אפילו טוב מאוד, אבל אפשר גם אחרת, ובקלות רבה. סטייק נוסח מונגוליה, המבורגר אמיתי, ירקות בגריל עם סלסה, שישליק קווקזי, ועוד מתכונים נפלאים ומיוחדימ. תתכוננו למחיאות הכפיים. חנוך (חני) פרבר הוא שף ותיק ובעל טור אוכל בידיעות אחרונות, מחברם של מדריך מפה לטיולי אוכל (עם עפרה ריזנפלד), הנאות פשוטות, ספר מתוק, וגידי גוב הולך לאכול.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ