דגים ופירות ים / אורי בורי

דגים ופירות ים

אורי בורי

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, מכיל 180 עמודים, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:39
624 התעניינו בספר

תקציר הספר
אורי בורי, המסעדן האגדי, לוקח את הקוראים למסע מעמיק להכרת הדגים ופירות הים. מידע, מתכונים, רעיונות וגיוונים. • איך לבחור דגים ופירות ים, איך בודקים את טריותם, איך מנקים, מאחסנים, מקפיאים. • אופני הכנה שונים: גריל, צלייה, כבישה, החמצה, עישון, טיגון, בישול, אידוי, אפייה ועוד. פרק מיוחד מוקדש ליין ובו המלצות להתאמת יינות מקומיים לדגים ולפירות ים.


הקורא עיר הקורא מתי
A1E בת ים לפני 6 שנים ו-1 חודשים מענה
סימניה תל אביב לפני 3 שנים ו-11 חודשים מענה



לקט ספרים מאת אורי בורי
שם הספר
אורי בורי
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורי בורי






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ