מטעמי בשר טחון - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

מטעמי בשר טחון

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2000, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
752 התעניינו בספר

תקציר הספר
לבשר הטחון אינסוף גרסאות ושיטות בישול. אפשר להכין ממנו המבורגר, פאי, פסטה, פיצות, מליות ועוד ועוד. אפשר להקפיץ אותו, לטגן אותו, לבשל אותו ולאפות אותו הכול הוא מקבל באהבה, לכול הוא משתדך נפלא.

הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.


הקורא עיר הקורא מתי
Alternativa נתניה לפני 10 שנים ו-8 חודשים מענה


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ