מטעמי בשר טחון - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

מטעמי בשר טחון

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2000, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
422 התעניינו בספר

תקציר הספר
לבשר הטחון אינסוף גרסאות ושיטות בישול. אפשר להכין ממנוהמבורגר, פאי, פסטה, פיצות, מליות ועוד ועוד. אפשר להקפיץאותו, לטגן אותו, לבשל אותו ולאפות אותו הכול הוא מקבלבאהבה, לכול הוא משתדך נפלא. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?``מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשרעל הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב,והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפיתאיילת לטוביץ`.


הקורא עיר הקורא מתי
Alternativa נתניה לפני שנתיים ו-10 חודשים מענה






©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ