![]() |
|
|
תקציר הספר
לבשר הטחון אינסוף גרסאות ושיטות בישול. אפשר להכין ממנו המבורגר, פאי, פסטה, פיצות, מליות ועוד ועוד. אפשר להקפיץ אותו, לטגן אותו, לבשל אותו ולאפות אותו הכול הוא מקבל באהבה, לכול הוא משתדך נפלא.
הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
אוכל הודי - אז מה אוכלים היום? # |
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים