ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון / בני סיידא

ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון

בני סיידא & אבי ביטון

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2011, בישול ואפיה » בשר, דגים ועוף







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
75% בנות
1 בנים   3 בנות
גיל ממוצע:42
734 התעניינו בספר

תקציר הספר
והנה מגיע חביב הקהל - העוף. נדמה שהמטבח הישראלי מכיר אותו כל כך טוב, אך לשמחתנו הוא עדיין מחדש ומפתיע בשלל מתכונים שלא הכרנו. אפשר להכין ממנו מנות קלות־הכנה לצד תבשילי קדירה, אפשר לצלות אותו או להקפיץ במחבת, אפשר להכין ממנו מרקים מפתים - העוף מקבל הכול באהבה.
העוף דומה לדף חלק, שאתם, האמנים המבשלים, מציירים עליו בכל פעם ציור חדש. טעמו הנייטרלי הוא בסיס נפלא ליצירתיות, המאפשרת לקחת אותו לכיוונים חדשים. הוא לובש ופושט צורה לפי המרכיבים שנשדך לו: עם או בלי רוטב, עם ירקות או בשרים מעושנים, עם יין או רוטב תפוזים - ובכל פעם מקבלים מנה חדשה בניחוחות ובטעמים מרתקים.
אחרי ספרם הראשון, ´מבשלים´, בני סיידא ואבי ביטון חוברים יחד לעוד ספר שכולו אהבה לאוכל, עם מתכונים מפתיעים וקלי־הכנה, מוקפדים וברורים, שעשויים ממוצרים נגישים ומוכרים.
בני סיידא הוא מחבר של ספרי בישול רבים, בהם רבי־המכר ´קופסת העוגיות שלי´,
´ארוחות מפנקות´, ´ברגע האחרון´, ´קציצות´, קופסאות המתכונים ועוד.
אבי ביטון הוא שף ובעלים של מסעדת ´אדורה´ בתל־אביב.


הקורא עיר הקורא מתי
Ziv Cohen נתניה לפני 4 שנים ו-10 חודשים מענה



בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ