ביקורת ספרותית על עוגה עוגה - סודות האפייה מהמדור האהוב מאת רוני ונציה
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום חמישי, 30 באוגוסט, 2012
ע"י חגית


האינטרנט מוצף במתכוני אפייה ועוגות, יש לי גם באופן אישי הרבה ספרים כאלו בבית, אבל בכל זאת רכשתי את הספר רק משום שהבת שלי נולדה בפסח, והייתי חייבת במתכון של עוגה כשרה (ללא קמח), והכי התרשמתי מאחד כזה בספר. בקיצור, הכנתי שתי עוגות שהתאימו לפסח, ואני חייבת לציין שאני מומחית לבישול, ואף אוהבת מאוד לבשל, אך הצד החלש יותר שלי הוא אפייה, ואחרי מספר שנים של נסיונות שלא צלחו, ואחרי שקנינו תנור הכי טוב, ומיקסר של "קיטשן איד" החלטנו אני ובעלי שעדיף שנקנה עוגות, כי כנראה הבעייה בכל זאת בי. ואז שתי העוגות האלו הצליחו, ונראו בדיוק כמו בתמונה שבספר, וכל האורחים זללו בתיאבון, וקצרתי המון מחמאות. בקיצור, מאז אני מכינה עוגות אך ורק מהספר הזה, ובאורח פלא הן תמיד מצליחות.
המתכונים מעולים, ממליצה בחום.
4 קוראים אהבו את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה
חגית (לפני 13 שנים ו-1 חודשים)
אוי, עוגה, עוגה בהחלט עדיף לתת לקונדטוריה להצטיין, ובמקום לאפות ולהכשל, לקרוא ספרים.....
חמדת (לפני 13 שנים ו-1 חודשים)
אני בהפסקת אפיה עד אוק -כאשר בתי תחזור ללמוד .
yaelhar (לפני 13 שנים ו-1 חודשים)
הסיפור ממש נחמד. אבל ההחלטה שלכם נראית לי הכי הגיונית: למה להתאמץ, לא להצליח ולהיות מתוסכלת, כשאפשר פשוט לקנות? תני לקונדיטוריה להצטיין...





©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ