ביקורת ספרותית על הבישול המרוקאי של אמא מאת רחל קינן
ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום חמישי, 30 באוגוסט, 2012
ע"י חגית


רכשתי את הספר בגלל שאני מאוד אוהבת את הבישול המרוקאי, ואני לא מרוקאית, רכשתי את הספר בגלל שאחותי הכי אוהבת את עוגיות השקדים המרוקאיות והחלטתי להכין לה אותם, רכשתי את הספר בגלל התמונות, ואז הגיעה האכזבה, נכון לא בישלתי את כל המתכונים, אבל, ראשית הייתי מסירה מהשם של הספר את "של אמא" ומשאירה רק את "הבישול המרוקאי", אני בטוחה שאמא של מחברת הספר לא השתמשה באבקת מרק עוף, ושהאוכל שלה היה פחות "תעשייתי". ושנית, גם לסיגרים והפסטלים היא לא קנתה עלים למילוי, אלא בטח הכינה בעצמה, והתאכזבתי שאין מתכון לזה, ולו רק למי שרוצה להשקיע, כמוני.
קורא אחד אהב את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה



1 הקוראים שאהבו את הביקורת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ