ישראל אברון

ישראל אברון

סופר


1.
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מ...


על הספר הבא אני ממליץ לא בגלל שאני איטלקי , לא בגלל שאני חסיד של אהרוני ולא בגלל שאני אוהב לבשל או לאכול , פשוט... הייתי היום בצומת ספרים וחי... המשך לקרוא
4 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ