ספר מעולה

הביקורת נכתבה ביום שבת, 6 ביוני, 2020
ע"י Mira
ע"י Mira
לא עמדתי בפיתוי ורכשתי את הספר וישר התחלתי לקרוא... וכמו ספריו של גיל חובב על ילדותו ככה מסודר גם ספר זה עם תחנות ומתכון בסוף כל פרק..
כיף לקרוא את הספר. אני קוראת ושומעת בתוך ראשי את אהרוני מדבר. אני לא בשלנית ולא אוהבת לבשל אין לי ידיים שמאליות, אני אוהבת לאכול ולא מעניין אותי המתכון בשביל לעשות. אבל, ואבל מוחק את הלוח אני מאוד אוהבת לצפות באהרוני מבשל. הוא פרפקציוניסט ואפשר לראות את זה בזמן שהוא מבשל... לפעמים כשיש מנה שלא גוזלת זמן, ואני אוהבת אז אני עושה אותה.
אני נהניתי מאוד לראות את הסדרות שישה בטלוויזיה עם בנאי ועם גידי גוב. ועם גידי צחקתי מלא הקול.... ככה עם הספר הזה יש המון קטעים שקוראים וצוחקים ונהנים.
אני מאוד מאוד ממליצה. כיף לקרוא תהנו.
נ.ב,. הייתי רוצה כשיגמר לנו הקורונה ונחזור לכיכר ובטח שנה הבאה יהיה לנו שבוע הספר ואסע ומקווה שאהרוני יהיה על מנת שיחתום לי על הספר הנהדר הזה.
22 קוראים אהבו את הביקורת
טוקבקים
+ הוסף תגובה
Mira
(לפני 4 שנים ו-1 חודשים)
אהוד, לצערי עדיין לא התגשמה. השנה יצא שבוע הספר בזמן משמרות שלי, וכשהתפניתי היה סוף שבוע ואני ללא רכב ואוטובוסים היה רק עד שעה מוקדמת.
|
|
אהוד בן פורת
(לפני 4 שנים ו-1 חודשים)
בדיוק שודרה אתמול בטלויזיה
כתבה על ישראל אהרוני חוגג 70 אז בהזדמנות זו מזל טוב !!!
אגב מירה, יהיה נחמד שתעדכני אותנו אם משאלת לבך התגשמה. |
|
Mira
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
פרפר צהוב - מודה ומתוודא שאני לא מומחית בעליל. פשוט לדעתי הספר קליל וכיף לקריאה. ואישית נהנית לראות את אהרוני מבשל. לעומת עוד שפים שרואים בטלוויזיה הוא מקפיד על הגיינה גבוהה גם שיטת העבודה וניקוי המוצרים... מבחינת טעם זה משהו אישי אז לא אתווכח.
|
|
פרפר צהוב
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
הבעיה נראית קשורה לטיב החומרים ולטיב הטבחים.
גם המסעדות ההודיות בארץ לא מוצלחות, כנראה ה"טבחים" לא ממש מקצועיים. אכלתי בצ'כיה אוכל סיני טוב ובסין ובהונג קונג אוכל הודי מצוין. בארץ הרמה נמוכה ולהאשים את החיך הישראלי זה תירוץ לא מוצלח. |
|
Mira
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
פרפר צהוב, היופי בספר זה לא רק האוכל איך בעצם הגיע ישראל אהרוני להיות אהרוני של היום, ויש הרבה אנקדוטות וצחוקים.
וכן הוא כותב שיש בעיה אמיתית להכין 100% אוכל סיני בארץ כי החיך הישראלי לא מקבל את זה. |
|
פרפר צהוב
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
אהרוני עושה הרבה שואו בהצלחה מרובה, והוא וגידי הם שילוב מנצח.
לגבי האוכל, לא בטוח שהוא מבשל נהדר, לפחות לא אוכל סיני. בינתיים עדיין לא ראיתי מסעדה סינית איכותית בארץ. |
|
Mira
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
בת-יה הכל בסדר כל אחד ודעתו
|
|
בת-יה
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
אוהבת לבשל, ואוהבת את תוכניות הטלויזיה של אהרוני וגידי,
אבל לא אוהבת את הבישול של אהרוני. כי בניגוד למה שנרשם כאן הוא עושה הרבה רוח. הרבה מאוד רוח. |
|
Mira
(לפני 5 שנים ו-2 חודשים)
תודה. מחשבות, סקאוט, YAELHAR, חני אירית ואלי. באמת כיף לקרוא את את תגובותיכם. קראתי את המתכונים אבל חלקם בשבילי הרבה עבודה ואני מתעצלת... מעדיפה שיעשו בשבילי ואני אטעם מנה... אבל תקראו הספר מצחיק
|
|
המורה יעלה
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
נשמע מומלץ
...אהרוני אחד האנשים היחידים בטלוויזיה שקשה לשנוא אותו, הוא באמת יודע על מה הוא מדבר ולא עושה רוח.
|
|
אירית פריד
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
ואני רכשתי את הספר הזה עבור בתי, ממש בעת הזו, כדי שבכל ערב תקרא עם בעלה פרק מקסים אחד ולמחרת ינסו להכין את מה שמוצע בו, בינתיים דפדפתי בו ונהניתי מכל משפט ..
באמת מקסים . |
|
חני
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
תודה מירה
כל מתכון שהכנתי מהמתכונים של אהרוני יצא מוצלח.
האדם הוא גאון קולינרי. |
|
yaelhar
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
ביקורת מקסימה.
גם אני אוהבת לראות איך הוא מבשל. זה נראה כל כך פשוט, עד שאני מנסה... יש מצב שאחפש את הספר הזה למרות שספרי בישול אינם הז'אנר המועדף עלי. |
|
סקאוט
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
אין על האהרוני.הוא וחיים כהן השפים האהובים עלי. גם אני שמעתי על הספר וארצה לקרוא אותו, כנראה דיגיטלית.
את ספרו של חובב אהבתי מאוד ונשארו שניים. |
|
מורי
(לפני 5 שנים ו-3 חודשים)
יש בהחלט חודש הספר בסטימצקי. אהרוני הוא בשלן אסתטי מאוד.
מנה לא תצא ממנו לא ייצוגית ומבולגנת. אפילו הבישול הבסיסי ביותר יזכה אצלו לטוויסט מעניין.
|
22 הקוראים שאהבו את הביקורת