בישול איטלקי - כשר - כריכה קשה / ישראל אברון

בישול איטלקי - כשר - כריכה קשה

ישראל אברון

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 1989, מכיל 218 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3.286
71% בנות
2 בנים   5 בנות
גיל ממוצע:48
1670 התעניינו בספר

תקציר הספר
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהתמונות המרהיבות, החיות והססגוניות של הטוב שבצלמי האוכל הישראלים, חברו של אהרוני שחבר אליו למסע - נלי שפר.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ