בישול איטלקי - כשר  / ישראל אהרוני

בישול איטלקי - כשר

ישראל אהרוני & שאול אברון

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 1989, מכיל 218 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3.462
77% בנות
3 בנים   10 בנות
גיל ממוצע:57
5151 התעניינו בספר


תקציר הספר
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה.
וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהתמונות המרהיבות, החיות והססגוניות של הטוב שבצלמי האוכל הישראלים, חברו של אהרוני שחבר אליו למסע - נלי שפר.


רשימות קריאה בהן מופיע בישול איטלקי - כשר
למכירה עד 20 ש'ח | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה לפני 17 שעות

תזונה | בישול ואפייה | נינה בת מתל-אביב,ר'ג,גבעתיים,מכבים רעות,משלוחים עד הבית באיזור גוש דן רשימת הקריאה עודכנה לפני שבוע וחצי


פרסומת

ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ