אהרוני מבשל 1234 / ישראל אהרוני

אהרוני מבשל 1234

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת, זמורה-ביתן, בשנת 2012, מכיל 227 עמודים, בישול ואפיה »







ספר בסדר דירוג של שני כוכבים וחצי
2.5
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:46
7504 התעניינו בספר

תקציר הספר
הרעיון של הספר הזה פשוט מאוד: גיבוריו הם חומרי הגלם - חומרים פשוטים וטובים הזמינים בכל סוּפֶּר, שוק ומכולת שכונתית: עגבנייה, חציל, חזה עוף, אורז, דג סלמון, דניס, קישוא, שוקי עוף, נתח סינטה, תותים, תפוחים, תאנים ושוקולד גם. לכל חומר גלם קובצו יחד ארבעה מתכונים שונים ומגוונים - 4 מתכוני עגבנייה, 4 מתכוני אורז, 4 מתכוני ביצים וכן הלאה - המבוססים על בישול פשוט, טרי, רענן ומדויק, כמו הבישול הביתי היומיומי שלי. בארוחות חגיגיות יותר הבישול מעט מורכב ומושקע יותר. מאלה ומאלה יש בספר הזה. אתם מוזמנים לבשל ממנו ולהתענג מהתוצאה.
ישראל אהרוני, 60, הוא מחלוצי המטבח הישראלי ומן התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בארץ.לאהרוני טור אוכל קבוע במוסף "7 ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" זה 22 שנה והוא מחברם של ספרי בישול ואוכל רבים, ביניהם: "המטבח של כור ההיתוך", "פסטה, נודלס ומה שביניהן", "במטבח הצרפתי" ו"הבישול הסיני". אהרוני אף מנחה תוכניות בישול ואוכל בטלוויזיה, ביניהן: "דרך האוכל עם אהרוני וגברי", "שיעור פרטי" "אהרוני מבשל לחברים" ורבים נוספים. נלי שפר, 59, הוא מצלמי המזון הבכירים בארץ. פיתח סגנון צילומי ייחודי המתבטא בשימוש מרתק ונועז בצבע, באור, בתנועה ובחושניות. צילם למעלה מ- 70 ספרים להוצאות ספרים בארץ ובעולם. משתף פעולה עם אהרוני מתחילת דרכו בספריו ובמדורו.



פרסומת

ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ