ישראל אהרוני

ישראל אהרוני

סופר

ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול.
אהרוני למד אמנות באמסטרדם כאשר הכיר לראשונה את המטבח הסיני. בעקבות היכרות זו, נסע למזרח הרחוק והחל ללמוד שם בישול.
כיום אהרוני מנחה תכניות טלוויזיה בנושאי בישול ותרבויות אוכל (שעור פרטי, דרך האוכל, אהרוני מבשל לחברים) וממשיך לכתוב ספרים.
בין ספריו אשר יצאו לאור בהוצאת "כתר": בשר טחון, דגים ו-פסטה, נודלס ומה שביניהן.


» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריו (25):
אוסף ספרי הבישול שלי, Kitchen aids, בישול, דיאטה, בישול ואפיה- כל ספר 30 ש"ח, ספרי בישול מומלצים, על המדף- מטבח, ספריבישול, 1, ארץ ישראל, DHL, צריכה לקנות, ספרי הבישול שלי, בישול ואפיה, בריאות,בישול ותזונה למכירה, אוכל ובישול למכירה, לרכישה עתידית - ספרי בישול ואפייה :), ספרי בישול קלאסיים וספרים טובים אחרים, להתעניין, ספרים למכירה במחירי רצפה ובמצב מעולה, עוד ...
1.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( 2 בנות . גיל ממוצע: 28 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪88.20
בשר טחון הוא הבסיס לאין ספור מתכונים ותבשילים. הוא מקבל באהבה תיבול, צורות בישול מגוונות ותוספות שונות. בספר תמצאו כל מה שרציתם לדעת על בשר טחון:איך לבחור, היכן לקנות, כיצד לאחסן ולטפל בבשר הטחון, ובעיקר - איך לבשל ממנו שלל מאכלים מרהיבים וערבים לחך. הספר כולל כ - 100 מתכונים המבוססים על בשר טחון וכתובים בפשטות בהירות ומקצוענות....

2.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( בת אחת . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
אופים בבית מיועד לכל אלה שחושבים שאין כמו ריח של עוגה נאפית שמתפשט בבית, לאלה שיודעים שאין טעים ממאפה ביתי - לאלה שרוצים לאפות בבית. ישראל אהרוני ורפי כהן תורמים מנסיונם העשיר ומתרגמים אותו לצרכיו של האופה הביתי, בתקווה להעשיר את מגוון המאפים ולשדרג את האפייה הביתית, בעזרת פטנטים וטיפים מקצועיים. הספר מכיל מבחר מרהיב ומגרה של מי...

3.
טובי המבשלים בעולם עוברים כיום לבישול דגים. עכשיו נוכל גם אנחנו, בעזרת ספר זה, הראשון מסוגו בישראל. אהרוני מגיש 150 מתכוני דגים, כפי שרק הוא יודע: ממיטב מטבחי העולם וממטבחו הפרטי, למן המתכונים פשוטים וקלים ועד למיטב מעדני האירוח. והמשותף לכולם - מהירות ההכנה. הדג מתבשל במהירות והוא מזין, טעים, בריא ועכשווי. נוסף על המתכונים המפתים הספ...

4.
ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים ( 3 בנים ו 4 בנות . גיל ממוצע: 46 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
לאחר "הבישול הסיני" עם דן דאור ו"ספר הבשר" עם שאול אברון, חושף אהרוני את בטנו הרכה - זוהי תאוות הליקוק שלו. תאווה זו ערוכה וסדורה היטב לקרמים ופירות, שוקולד וקינוחים אפויים, מרנגים, סופלה, קרפים, גלידות ושאר קינוחים קפואים. מתכונים בסיסיים, הסברים על טכניקות יסודיות, ותמונות הדרכה צבעוניות לשלבי הכנה מצטרפים ליותר ממאה וחמישים מתכונ...

5.
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
אהרוני ואברון מבשלים בשר, והרבה יותר מזה. לראשונה בישראל, ספר שהוא מדריך מפורט, בהיר ומרתק, המנחה את המבשלים שלב שלב, החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו. גם מי שחושש מטיפול בנתחי בשר, ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו. מעל מאה וחמישים תמונות הרכה ציבעוניות, מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שוני...

6.
מטבח סיני, חומרים ישראליים - הבישול הסיניבספר זה קיבץ ישראל אהרוני את העידית במאכלי סין, כפי שהוא מכין אותם, מדי יום, לאורחי המסעדה שלו. אהרוני, בוגר בית הספר לבישול בטאיוואן, השכיל למזג כאן את מבחר שיטות הבישול הסיניות עם חומרים ישראליים ברובם, או כאלה שניתן כיום להשיג ללא קושי בחנויות המתמחות בכך. ייחודו של הספר בשימוש החדש בטכני...

7.
ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי ( 2 בנים ו 5 בנות . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
``הסקרנות וההתעניינות שלי בבני אדם עוברות לרוב דרך האוכל``, כותב אהרוני בפתיחה לספרו. ``אני מבשל עבור אנשים, מאכיל אותם, טועם מהמאכלים שהם אוכלים, לומד את המטבח שלהם, מספר להם סיפורים וכותב עבורם על אוכל. אגב כך אני פוגש אנשים, לומד על חייהם, מבין את הדמיון והשוני בין בני אדם, וחווה שוב ושוב את המיגוון האינסופי של הקיום האנושי.`` רובם הג...

8.
הספר "שיעור פרטי עם אהרוני" נולד בעקבות תכנית הטלוויזיה המצליחה בעלת אותו שם. בספר מקובצות חלק מהארוחות משתי העונות הראשונות של "שיעור פרטי", והוא משחזר אותן אחת לאחת. מעצם טיבה היתה התכנית מבוססת על מגוון גדול ועל חתך רחב של בקשות וצרכים. היו בה מנות שונות, ממטבחים שונים ומגוונים, בדרגות קושי שונות, ובטכניקות בישול רבות. גם הספר הו...

9.
12 ארוחות, 12 משפחות, 12 עדות, 12 סיפורי חיים בישראל. בספר זה משוטטים אהרוני ושפר ברחבי הארץ ואוכלים בבתים. הם נפגשים עם המשפחות, ושומעים סיפורי חיים מרגשים, נגינת אקורדיון, תפילה וזמירות. נהנים מהתלבושות, הפולקלור והססגוניות, ובעיקר - אוכלים. הם מחפשים את החומרים המקוריים שלא הלכו לאיבוד ב"כור ההיתוך" הישראלי, ומוצאים בישול של נשים - חם...

10.
ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי ( 3 בנים ו בת אחת . גיל ממוצע: 37 )
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
``הסקרנות וההתעניינות שלי בבני אדם עוברות לרוב דרך האוכל``, כותב אהרוני בפתיחה לספרו. ``אני מבשל עבור אנשים, מאכיל אותם, טועם מהמאכלים שהם אוכלים, לומד את המטבח שלהם, מספר להם סיפורים וכותב עבורם על אוכל. אגב כך אני פוגש אנשים, לומד על חייהם, מבין את הדמיון והשוני בין בני אדם, וחווה שוב ושוב את המיגוון האינסופי של הקיום האנושי.`` רובם ה...

11.
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים ( בן אחד . גיל ממוצע: 34 )
קנה חדש: ₪128.00 ₪115.20
"בחירת המתכונים הייתה לא קלה, ‏השתדלתי להשאיר בספר בעיקר את המתכונים המיוחדים יותר, אלה שיש בהם איזשהו טוויסט מסוים או חידוש מעניין. לצד אלה השארתי לא מעט נכסי צאן ברזל ממטבחי העולם, חלקם מעובדים במטבחי הפרטי על פי פרשנותי והבנתי... תמיד הבאתי בחשבון שהמתכונים מיועדים למבשל הביתי, זה שאוהב את עבודת הבישול ומוצא בה הנאה גדולה." באהר...

12.
קנה חדש: ₪34.90 ₪33.16
שלוש עשרה ארוחות מלאות ועשרות רבות של מתכונים מציע ספרו השביעי של ישראל אהרוני. כל תחומי המטבח שעסק בהם עד היום מגיעים למיצוי מפואר בארוחות מגוונות, ממטבחים שונים ומסוגים שונים. לצד ארוחת גורמה צרפתית מופיעות ארוחה בוכרית, ארוחת פיקניק, מסיבה, ברביקיו ועוד. לכל ארוחה תפריט מלא והצעה למשקאות, רשימת קניות ועצות רבות בדבר התכנון ושל...

13.
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן ? יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

14.
ספר מתכונים זה ליווה את הספר היפהפה "סין דך האוכל" שיצא לאור ב- 1994 וכלל גם טיול מצולם ברחבי סין במצלמתו של נלי שפר. כעת, לאחר שהוכיח את עצמו כמיקבץ אידיאלי לבשלן הישראלי, הוא מוגש בכריכה רכה ובפורמט נוח לשימוש - נכס קולינרי שאפשר (ורצוי) להכתים בכתמי סויה ושמן סומסום. בתאבון. נלי שפר ...

15.
16.
ספר בסדר דירוג של שני כוכבים וחצי ( 2 בנות . גיל ממוצע: 29 )
קנה חדש: ₪74.00 ₪70.30
17.
קנה חדש: ₪128.00 ₪115.20
הרעיון של הספר הזה פשוט מאוד: גיבוריו הם חומרי הגלם - חומרים פשוטים וטובים הזמינים בכל סוּפֶּר, שוק ומכולת שכונתית: עגבנייה, חציל, חזה עוף, אורז, דג סלמון, דניס, קישוא, שוקי עוף, נתח סינטה, תותים, תפוחים, תאנים ושוקולד גם. לכל חומר גלם קובצו יחד ארבעה מתכונים שונים ומגוונים - 4 מתכוני עגבנייה, 4 מתכוני אורז, 4 מתכוני ביצים וכן הלאה - המבוס...

18.
מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מ...

19.
20.
21.
22.
23.
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן ? יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

24.
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהת...

25.
26.
27.
28.
מסעות קולינריים מסעירים ברחבי סין, הולידו את הספר הזה. ישראל אהרוני והצלם נלי שפר צוות ותיק ומיומן נסעו לסין טיילו בה לאורכה ולרוחבה, ביקרו במחוזות הקולינריים החשובים, טעמו בישלו ואכלו במסעדות המפוארות ביותר, במסעדות העממיות ביותר, בשווקים, בדוכני האוכל שברחוב ואפילו בבתים פרטיים. כל הרשמים, החוויות, הסיפורים, המתכונים והמראות מ...

29.
שלוש עשרה ארוחות מלאות ועשרות רבות של מתכונים מציע ספרו השביעי של ישראל אהרוני. כל תחומי המטבח שעסק בהם עד היום מגיעים למיצוי מפואר בארוחות מגוונות, ממטבחים שונים ומסוגים שונים. לצד ארוחת גורמה צרפתית מופיעות ארוחה בוכרית, ארוחת פיקניק, מסיבה, ברביקיו ועוד. לכל ארוחה תפריט מלא והצעה למשקאות, רשימת קניות ועצות רבות בדבר התכנון ושל...

30.
לאחר "הבישול הסיני" עם דן דאור ו"ספר הבשר" עם שאול אברון, חושף אהרוני את בטנו הרכה - זוהי תאוות הליקוק שלו. תאווה זו ערוכה וסדורה היטב לקרמים ופירות, שוקולד וקינוחים אפויים, מרנגים, סופלה, קרפים, גלידות ושאר קינוחים קפואים. מתכונים בסיסיים, הסברים על טכניקות יסודיות, ותמונות הדרכה צבעוניות לשלבי הכנה מצטרפים ליותר ממאה וחמישים מתכונ...

31.
32.
33.
34.
קנה חדש: ₪35.00 ₪33.25
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן – יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

35.
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהת...

36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
קנה חדש: ₪98.00 ₪93.10
ישראל אהרוני, האיש שהביא את המטבח הצרפתי לארץ ו"גייר אותו כהלכה", משתף באהבתו העצומה לצרפת ומטעמיה: מנות ראשונות חמות וקרות, דגים, עופות, בשר, ירקות, מנות אחרונות, וכמובן – יין, בתוספת שלל אנקדוטות וצילומים היוצרים אווירה צרפתית אמיתית....

43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
קנה חדש: ₪108.00 ₪102.60
הרומן של אהרוני עם המטבחים האסיאתיים התחיל לפני יותר משלושים שנה. לא פלא: עושרם של המטבחים הללו בלתי נדלה. הם מסעירים, צבעוניים, ריחניים, לעתים עזי טעמים, לעתים עדינים ומאופקים, עשירים ורעננים. יותר מכך: הם משתלבים היטב במגמה ההולכת ומתרחבת בשנים האחרונות של אוכל בריא, קל ורענן. ישראל אהרוני מבשל ממטבחי אסיה מגיש, לראשונה בעברית, ...

55.
56.
57.

היום, בגילי המופלג, אני מבשל טוב. אבל לא כך היו פני הדברים מאז ומעולם. כילד שגדל מאז גיל 3 ימים באחד מסניפי רשת היתומים הידועה יותר כ"לינה המ... המשך לקרוא
10 אהבו · אהבתי · הגב
הייתי נותנת לספר הזה ציון מעולה, אם לא היו בו כל כך הרבה טעויות... כי תכלס, המתכונים נחמדים, לא קשים להכנה, וממצרכים שאפשר לקנות בסופר. אבל ש... המשך לקרוא
רכשתי אותו.אוהבת מאד את הספר מותאם לכל האוהבות בישול טעמים.ריחות.הספר מתובל ומעודן והרבה פלפל שום ושמן זית ועיקר העיקרים תהנו מכל רגע ומ... המשך לקרוא
הספר ערוך יפה וברור. הערה : בעמוד 90 "סינניה עם טחינה" ישנה תחתית לבשר הטחון של רשום במתכון ממה היא עשוייה . בתמונה רואים שיש עוד משהו שלא רש... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ