דלישס בוק
חמוד מאוד מאוד.
טעים כזה בטעם איטלקי בסיסי, טרי וטוב של מאמא איטליאנה. נעים, מנחם, רך.
מתחיל ב1964 בסאן ג'וליו בדרום הנפוליטני הפרוע של המגף עם מריה דומניקה הצעירה, מאמה פפינה הבשלנית המטבח הבסיסי שאין בו הרבה ויש בו מלא ופאפה ה-פאפא ושאר משפחת קרוזה. הרבה קיץ. חם וטעים.
ממשיך ב 2000 ואילך בלונדון עם קיארה פוקס, אבא אלכס, גשם, אפור וקר. הרבה מעונן חיוור וקר. אוכל אנגלי חיוור ומשעמם.
ממשיך ופותר שאלות ומעורר את התיאבון פה גם שם.
כייפי. בלי מלחמות בלי אסונות. כדאי לטעום.
