ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.286
100% בנות
0 בנים   7 בנות
גיל ממוצע:39
2418 התעניינו בספר


תקציר הספר
היין משכר את הבשר, המשפיע מטובו על תפוחי האדמה שתובלו ברוזמרין, שהעשיר את ירקות השורש... והכל ביחד צוהל ומבעבע, מעלה ניחוחות ומבשם את השולחן לכבוד סעודה שחגגה לה יחדיו בסיר אחד גדול. קדירות בבישול ארוך ובבישול קצר, לחימום בחורף ולארוחה קלה בקיץ, גולאש וחמין, צלי וראגו, נזיד וטג´ין, עם עוף ובשר וגם בלעדיהם, עם ירקות ונקניקים ופסטה הכל בסיר אחד... ובספר אחד. "כשהכנתי את הספר הזה, " מספר בני סיידא, "יצאתי למסע ארוך ומרתק: נזכרתי במטבחון של סבתי ואמי, במטבחיהן של מסעדות כפריות בטורקיה, טוסקנה, יוון,נפולי, פרובנס, בודפשט, מצרים ועוד. ניחוחות התבשילים העלו בי זיכרונות וגעגועים לטעמים, למקומות ולאנשים, את כל אלה השתדלתי להביא גם לכם כאן." בני סיידא הוא מחברם של סיפורי בישול רבים, שזכו למעריצים בזכות הדיוק במתכונים, קלות ההכנה והתוצאות המלהיבות. מספריו:"רק מרק", "קציצות", "ברגע האחרון", "הפשטידות של בני סיידא" ועוד - כולם ראו אור במודן.


רשימות קריאה בהן מופיע הכל בסיר אחד
ספרים מצויינים | עופרה סמילה בת 40 מכפר יונה רשימת הקריאה עודכנה לפני חודש


The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים



בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ