קציצות

כריכה קשה

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2004, מכיל 188 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה


הוסף לסל
קנה חדש: ₪85.00 ₪80.75





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.364
82% בנות
2 בנים   9 בנות
גיל ממוצע:39
3554 התעניינו בספר


תקציר הספר
קציצה היא טעם של בית, של זכרונות ילדות, של חום ושל ניחוחות מטבח.
בספר זה, סוף סוף מקבלת הקציצה את המקום הראוי לה.
כל מטבח והקציצה שלו, ונראה כי יש לקציצות אלפי טעמים.
הקציצה יכולה להיות עשויה מבשר, עוף, דגים או ירקות, פיקנטית ואפילו מתוקה.

נהדר לאכול את הקציצות חמות, מייד כשהן יוצאות מן המחבת, עם אורז וסלט קטן, או לטבול לחם טרי ברוטב המהביל.

בספר זה תוכלו למצוא: ·
כדורי בשר למרק ·
קציצות בשר והמבורגר ·
קציצות צמחוניות ·
כופתאות ולביבות מתוקות ·
תוספות שהולכות נפלא עם קציצות

``המאכל הראשון שלמדתי להכין,`` מספר בני סיידא, ``לאחר עוגת ספוג פשוטה וביתית, היה קציצות.

קציצות מבשר בקר, כשלתוך התערובת הכניסו הרבה פטרוזיליה קצוצה, לחם שרוי במים וסחוט היטב, בצל קצוץ ותערובת תבלינים שנתנה לקציצה את כל הטעם.``

בספר זה מזמין אתכם בני סיידא, מחברם של ספרי בישול רבים ואהובים, להצטרף אליו למסע רווי טעמים וריחות בנבכי המטבח הביתי.

(מותר לטעום ישר מהמחבת!)


רשימות קריאה בהן מופיע קציצות - כריכה קשה
בריאות ותזונה למכירה | נינה בת מתל אביב רשימת הקריאה עודכנה לפני שבועיים


The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים





התחילה לקרוא לפני 4 שנים ו-11 חודשים


בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ