תקציר הספר
לאחר "הבישול הסיני" עם דן דאור ו"ספר הבשר" עם שאול אברון, חושף אהרוני את בטנו הרכה - זוהי תאוות הליקוק שלו. תאווה זו ערוכה וסדורה היטב לקרמים ופירות, שוקולד וקינוחים אפויים, מרנגים, סופלה, קרפים, גלידות ושאר קינוחים קפואים. מתכונים בסיסיים, הסברים על טכניקות יסודיות, ותמונות הדרכה צבעוניות לשלבי הכנה מצטרפים ליותר ממאה וחמישים מתכונים מפנקים ומגרים. ממתכונים פשוטים המדגישים טעמו של חומר גלם משובח, ועד מעשי מרכבה מפוארים, מופיעים כאן נציגים מן המטבח הצרפתי הקלאסי, מן המטבח החדש, וממטבחו הפרטי של אהרוני. לראשונה כולם אפשריים להכנה, מקור לסיפוק וגאווה למבשל.


רשימות קריאה בהן מופיע מנות אחרונות

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 43 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים


חדווה קלה - בישול טעים ומהיר
רחל אהרונוביץ
ספרי בישול מומלצים | שין שין בת מגבעתיים רשימת הקריאה עודכנה לפני 5 שנים ו-11 חודשים



ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ