![]() |
|
|
תקציר הספר
העמידו קפה...העוגה כבר מוכנה. נכון. יש בספר עוגות שהכנתן אורכת קצת יותר מחמש דקות, אבל גם הן פשוטות להכנה ומהירות, והתוצאה מרשימה וטעימה. יותר ממאה ועשרים עוגות מהירות ונהדרות ממטבחה של רות יולס יפתו כל מארחת, ותיקה כמתחילה, להיכנס למטבח ולהתחיל לאפות...ובעצם, רבות מהן אין צורך לאפות - רק לצנן במקרר או בתא ההקפאה. לא תמצאו כאן עוגות המחייבות תהליכים ממושכים של התפחה, רידוד והקצפת חלבונים, אבל תיהנו משפע עוגות פרי (ועוגות ירק!), עוגות בחושות, סוגי פאי נהדרים, לחמים, לחמניות ועוגיות מרשימות למראה. רות יולס היא עיתונאית לענייני מזון ב"ידיעות אחרונות". אוסף המתכונים שבספרה, פרי עבודה של שנים, יעשיר את מטבחם של כל חובבי העוגות, בכל גיל.
הקורא | עיר הקורא | מתי | |
---|---|---|---|
גיל | יהוד | לפני 5 שנים ו-7 חודשים | מענה |
פרסומת
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 11 שנים ו-9 חודשים
|
התחילה לקרוא לפני 15 שנים
|
לקט ספרים מאת רות יולס
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות יולס
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים