הביקורת נכתבה ביום ראשון, 3 במרץ, 2019
ע"י איה ל.
ע"י איה ל.
ספר מעמיק על תזונת הראו פוד (מזון נא, או שלא בושל מעל 41°), התחברתי להרבה מהנושאים בספר, במיוחד כי הוא מציג את השיטה ה"קלה" יותר (כלומר לא ה80/10/10 רק פירות ירקות ואגוזים/זרעים) מנתח לעומק את החשיבות והיתרונות בלאכול כמה שפחות מבושל.
טוקבקים
+ הוסף תגובה
איה ל.
(לפני 6 שנים ו-6 חודשים)
הכוונה שם זה שברגע שמחממים, או מטגנים, זה יוצר תרכובות פחות בריאות מהמקור או מסרטנות. למשל טיגון בשר. אני אישית מעדיפה חימום במים, וגם כך כל הנוטריאנטים יותר זמינים בעיכול. אבל יש ירקות שעדיף נא. זה עסק סבוך!! :(
|
|
מורי
(לפני 6 שנים ו-6 חודשים)
רו פוד זה דבר שלרוב האנשים הוא בלתי אכיל. בהודו הכל מבושל, גם מה שאנחנו אוכלים חי
כמו עגבניה.
|
0 הקוראים שאהבו את הביקורת