אלינוער רבין

אלינוער רבין

סופר


» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריו (28):
תזונה | בישול ואפייה , ספרי בישול ואפייה :), בישול ואפיה, בריאות, דיאטה, ספרים להחלפה, בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה, א, עיון למכירה, אוכל, בישול למכירה, , למכירה מפרטי במצב כחדש -1 ב-15, 5 ב-60, 10 ב-100, ספרי בישול למכירה, עם איורים ו/או תצלומים ו/או מפות ו/או תווים, תרשימים וטבלאות, בישול ואפיה, ספרי הבישול שלי, רוצה לקרוא, תזונה, מתכונים, קחי לך תפוחים ותמרים..., עוד ...
» ספרים של אלינוער רבין שנקראים עכשיו:

40 עד 40 - מיטב השפים הצעירים בישראל
אלינוער רבין
1.
אלינוער רבין היא מכוהנות האוכל וספרי הבישול המוערכות ביותר – הן ככותבת והן כעורכת. ספר זה, "קל ובריא", מיועד למי שאוהבים לבשל, לאכול ולארח, ולמתלבטים האם ניתן להכין אוכל שגם יהיה מגוון וגם יגביר סיכויים לחיים נטולי מחלות. בספר כינסה אלינוער רבין יותר מ- 200 מתכונים קלים ובריאים, עם דגש על הטעם, וכן על שיטות הכנה חוסכות קלוריות עם שימוש שונה בחומרי גלם. לצד המתכונים טיפים על טיפול נכון במוצרי מזון, ולטכניקות של הכנת אוכל קל. פרקי הספר כוללים מתכונים לילדים; גבינות; לחמים; ביצים; רטבים וממרחים; מתאבנים; מנות ראשונות וסלטים; מרקים; ארוחות קלות; מנות עיקריות בחלוקה לדגים, עוף, בקר, תוספות; קינוחים ופרק מאפים. בין המתכונים המלווים בערך קלורי של המנות: ממרח חצילים ופלפלים (40 קלוריות למנה), לזניה צמחית (230 קלוריות למנה), צלי עגל עם פטריות ויין (220 קלוריות למנה), ואפילו עוגת ספוג עם פירות יער (רק 130 קלוריות למנה)....

2.
קפה שותים כשהוא חם, וגם קר, עם חלב או ללא, ממותק או מתובל. שותים אותו במיטה בבוקר, ובשאר שעות היום. שותים אותו בכל מקום בעולם. קפה שותים כשרוצים הפסקת שלווה, כשדרוש ריכוז למחשבה, כשדרושה אנרגיה וכשרוצים לנהל שיחה רצינית עם חבר. שותים אותו ביחד, שותים אותו לבד. שותים בבית, בחצר, בפיקניק, בבית קפה ואפילו במכונית, בבוקר, בצהריים, בערב ובכל השעות ביניהם. קפה שותים עם קרואסון בארוחת בוקר, עם כריך בפגישת עבודה, עם עוגה בפגישת חברות, עם קינוח בתום הארוחה ועם גלידה על חוף הים. בספר מבחר מתכונים להכנת כל ה"ליד הקפה", שנוסו בכל שעות היום, עם כל סוגי הקפה, עם הרבה חברים. אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנים מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי. כתבה וערכה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים". כיום משמשת ראש הסניף התל אביבי של ארגון "סלאופוד". אילן שנהב המייסד של רשת קפה הקרויה על שמו, שידרג את תפיסת איכות הקפה בארץ מ-´נס על חלב´ לאספרסו ולקפה מסחר הוגן FAIR TRADE. הוא הביא לתל אביב את בשורת הקפה האיכותי ובחר להתמקד בפולים מעולים שרקח. אילן הראה לשוק שיצירתיות בקפה וחדשנות הולכים יחד, וגרם לשיפור איכות הקפה בארץ ולאחת הדרגות הטובותב עולם. בצד עיסוקו כמלווה לעסקי קפה אחרים הוא הוביל את נציגי ישראל להישגים בתחרויות קפה שונות בעולם ומשמש יו"ר האיגוד הישראלי לקפה....

3.
תשאלו סביבכם מה הארוחה האהובה ביום, רבים יענו שזו ארוחת הבוקר, אבל לא ימהרו לענות מה הם נוהגים לאכול בארוחה זו.יתכן שרבים אוהבים את הרעיון של ארוחת הבוקר אבל לא ממהרים לטרות להכין אותה....

4.
5.
בספר הצעות לארוחות דגים, ארוחות חלביות וגם כאלו המכילות בשר, ארוחות מושקעות וארוחות ליום יום....

6.
בספר "אנין ולא משמין" מתכונים רבים המוכיחים שאפשר, ואפילו קל, ליהנות מארוחות טעימות ולא משמינות. בספר למעלה מ-100 מתכונים מומלצים לאלו שרוצים לשמור על משקלם ולאכול טוב. לצד כל מתכון ערכו הקלורי, כל אחד יכול להחליט מה יאכל וידע מה גובה הערכים של בחירתו. מגוון המתכונים בספר מוכיח כי גם ארוחות נפלאות יכולות להיות מבוססות על ספירת קלוריות. לאורך הספר פזורות הצעות לתפריטי ארוחות במטרה להראות כי אורח חיים נכון לא מחייב ויתור על תענוגות המטבח ועל חוויית הארוחות המשותפות....

7.
8.
כל ההכנסות על מכירת הספר הן קודש לעמותת ``ילדים שלנו``, מרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל. מסיבה זו הספר נמכר באתר ללא הנחה....

9.
10.
11.
12.
הספר ´מבשלים לשניים´ הוא מדריך ידידותי להכנת אוכל טעים ומזין, תוך שימוש בשפע פירות וירקות של העונה, לצד מוצרי חלב, דגים, עופות ובשר. הספר מתאים במיוחד לזוגות צעירים בתחילת הדרך ולאלו שהגיעו לגיל השלישי, לאחר שהקן התרוקן. מספר זה לומדים שהפתרון הפשוט לאכול טוב ונכון הוא ההנאה ממבחר מאכלים המספקים לגוף את כל הדרוש לו, בלי להעמיס אותו בקלוריות. מובא כאן מידע נרחב על בחירת המוצרים והשימוש המתאים להם, מתוך ידיעה שאוכל נכון ומאוזן משפיע על מצב הרוח ועל הבריאות. בספר למעלה מ-70 מתכונים, שנוסו בקפידה. כולם מלווים בטיפים ובצילומים....

13.
ארוחות חג הן סיבה טובה למסיבה, עם משפחה, עם חברים. ארוחות אלו לא חייבות להיות עול כבד, בוחרים מנות מתאימות לעונה, ממוצרים זמינים, כאלו שלהכנתן אין צורך לשהות במטבח יממה. עורכים שולחן יפה, עם כלים נאים, ומותירים זמן למנוחה. את רוב המתכונים המובאים בספר ניתן להכין מראש, כדי שניתן יהיה ללגום את הכוסית הראשונה עם האורחים ולחוש באווירת החג. ארוחות חג והמנהגים הקושרים בהם שחווינו בילדות הם זיכרון שאנו נוצרים כל חיינו, כדאי להעניק זיכרונות כאלו גם לילדינו. מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון. אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי. כתבה וערכה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים"....

14.
אין ספר טיפים שלם, ודאי שלא מושלם. בכל יום ממציאים טיפים חדשים, אבל נראה לנו שכל מי שאוהב מטבח יוכל למצוא בספר זה טיפים שלא הכיר, שיקלו על עבודתו. טיפים שישאל את עצמו, איך לא חשבתי על זה קודם? בשלנים, שפים, מחברים של ספרי בישול וכתבי מזון מביאים כאן את מיטב הטיפים שלהם, להנאת כולנו. העיסוק במטבח מקיף מאות נושאים - צורות הכנה רבות, רשימת כלים שכדאי שיהיו, אין ספור מצרכי יסוד, התלבטות בעריכת השולחן ונושאים רבים נוספים. אי אפשר להביא מידע על כולם. ניסינו לטפל בנושאים שמעניינים רבים מאנשי המטבח, אנחנו מקווים שמבחר הטיפים שאספנו יביא לכולכם הרבה תועלת. נהנינו במהלך האיסוף, ורבים אימצנו למטבח הפרטי. אלינוער רבין, בשלנית ויועצת קולינארית לתוכניות בישול בטלוויזיה, כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינארי. בין ספרי הבישול הרבים שכתבה וערכה ניתן למצוא את "ארוחת בוקר", "עוף", "בשר","חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", "40 עד 40", "השוקולד שלי" אנין ולא משמין, ירושלים הסיפור הקולינרי, ואת הספר "שולחנות ערוכים" בשיתוף עם יואלה פטרון. כיום משמשת ראש הסניף התל אביבי של ארגון "סלואפוד" משתתפים: ד"ר מרינה קזקביץ, מירי צל דונטי, שרון שגב, שושי שטיינוביץ , חני לשם, דוריאן קופיט, בשארה חינאווי, יונה זהבי, ליאורה קרן, רוני ססלוב, בשמת וינר שורצברד , בועז צאירי, תומר בלס, רונן פילוסוף, אבי ציטרשפילר, אופי אשרף, שרגא לובלינסקי, אסטלה, יובל כספין, מאיה לביא, קורין דור, משה בראל, אילן שנהב, מאיה שטרן, אודי אסרף,בשמת וינר שורצברד....

15.
16.
עוף חריף, חמוץ-מתוק, מפולפל, מומלח, פיקנטי או אקזוטי. עוף בתנור, בקדירה, בגריל ובמנגל. מרק, מנה ראשונה, מנה עיקרית. עטוף או ממולא בכל טוב, שלם או מחולק - עוף עד אין סוף - המאכל השולט בתבשילי המטבח הישראלי. המתכונים, כולם בדוקים ומנוסים, ברורים ומדויקימ, מציעים אין ספור דרכים להכין, לבשל ולהגיש עוף. מגוון עשיר של תבשילים ביתיים בסיסיים המתאימים לארוחה המשפחתת היומ יומית. מאכלי עוף ים תיכוניים ואחרים - מן המזרח הרחוק, מאירופה ומאסיה, יגוונו את התפריט, וכמה וכמה מעדני מלכים, לא מסובכים להכנה, אבל מהודריס למראה וטעימים להפליא - יפארו את השולחן הערוך לאירועים מיוחדים, לאירוח ולארוחות חגיגיות. מתכונים לבישול הודו, ברווז, אווז, מולארד ואפילו יונים ממולאות - הנמנים גם הם עם ממלכת העוף וזכו סוף סוף להכרה במטבחינו - חותמים את הספר. "עוף" - ספר שכולו מתכון להצלחה בבישול - מלווה בתצלומים מרהיבים ומעוררי תיאבון, שופע רעיונות מפתיעים, עצות קטנות ומועילות וגיוון רב. אלינוער רבין - בשלנית מנוסה ואנינת טעם, ומארחת הבקיאה בכל הלכות שולחן ערוך. אלינוער היא עורכת של כתבי עת בנושאיט מקצועיים, זה שנים מספר בעלת הטור "כיף במטבח" בשבועון סגנון של מעריב, וערכה את ספר הבישול חצילים, שגם הוא ראה אור בספריית מעריב....

17.
רבים בטוחים שהחלק הנפלא בארוחה הוא הסיום, הקינוח. בודקים אם בסידור השולחן נכללת כפית, ואולי לידה מזלג קטן, המבטיח שההנאה תהיה כפולה. לאלו בדיוק מכוון הספר הזה, וגם לאלו שאוהבים לפנק אתם. מובאים כאן קינוחים רבים המבוססים על פירות, שהתברכנו בשפע מהם. ייצוג מכובד יש בספר לקינוחים עם שוקולד, ולצידם גלידות, קציפות ועוגות. חגיגה לאוהבי המתוק....

18.
עוף אפשר לבשל, לאפות, לצלות, לטגן או לקלות. אפשר בסיר, בתנור, בגריל או בווק. ניתן לשדך לו כמעט כל תוספת ולתבל במיני תבלינים ועשבים. כל הטעמים מתאימים לו, חריף, מתוק, מלוח, מפולפל ועדין. נוסף למרקים ולמנות עיקריות, אפשר להכין ממנו גם סלטים ומנות ראשונות. בספר שפע מתכונים מגוונים, ממתכונים חגיגיים, מיוחדים ומפתיעים ועד מתכונים בסיסיים לארוחה ביתית, שבה כל אחד יודע בדיוק איזה חלק של העוף הוא החלק שלו....

19.
סלטים, מרקים, מאפים, פסטות, ירקות אפויים, קישים, שפע מתכונים להכנתם מוצעים בספר זה. מנות אלו פותחות את הארוחה, או מהוות ארוחה קלה בפני עצמה. מנות צבעוניות, עתירות טעמים וניחוחות, את חלקן ניתן להכין מראש, ואפילו להקפיא ולהפשיר לאט, במקרר, אחרות טובות ישר מהכירה או מהתנור....

20.
בספר למעלה כ-80 מתכונים להכנת מרקים ולצדם מתכונים להכנת מאפים מלוחים קטנים שמתאים להגיש אתם. בקיץ מכינים מרקים מירקות טריים וגם מפירות ובחורף מעדיפים מרקים סמיכים יותר, עם ירקות ובשר, והם יכולים להוות ארוחה מלאה. סיר של מרק חם המחכה בחורף על אש נמוכה, ועוטף את הבית בריחו הנעים, מהווה קבלת פנים מפנקת. רוב המרקים מתחילים מירקות. כדי להדגיש את הטעם כדאי לחתוך לקוביות קטנות, לייבש במגבות נייר ולטגן במעט חמאה, עם או בלי שמן זית. המרכיב הבא הוא ציר ירקות או עוף. את רוב המרקים אפשר להכין מראש ולחמם על אש נמוכה לפני ההגשה. אפשר להשאיר את המרק על מתקן חימום, כך המרק מסמיך וטעמו מודגש....

21.
שמות רבים לחג הפסח, אך ליל הסדר מתחבר ביותר עם זיכרונות הילדות. הערב בו כל המשפחה מתכנסת, את השולחן עורכים בכלים מיוחדים, אחרי ביעור החמץ וקניית הבגדים החדשים. שבוע אחד בשנה וכל כך הרבה מתכונים שהכינו רק עבורו. בכל שנה כשמתקרב ליל הסדר חוזרת השאלה בבתים רבים, מה נבשל השנה? אחרי התלבטויות מגיעים לאותו תפריט כי בארוחת החג אוהבים לחזור לניחוחות ולטעמים מבית אבא. כי למרות שפסח הוא אחד החגים הוותיקים ביותר שלנו , רבים מצפים לו בשמחה מדי שנה. אלא שהחג לא מסתכם בליל הסדר, אוכל חף מקמח רגיל מוגש כל שמונת ימי החג וארוחות חג הן סיבה טובה למסיבה, עם משפחה, עם חברים. ארוחות אלו לא חייבות להיות עול כבד, בוחרים מנות מתאימות לעונה, ממוצרים זמינים, כאלה שלהכנתן אין צורך לשהות במטבח יממה. את רוב המתכונים המובאים בספר ניתן להכין מראש, כדי שניתן יהיה ללגום את הכוסית הראשונה עם האורחים ולחוש באווירת החג. ארוחת חג והמנהגים הקשורים בהם שחווינו בילדות הם זיכרון שאנו נוצרים כל חיינו, כדאי להעניק זיכרונות כאלו גם לילדינו....

22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
בספר המהודר: "השוקולד שלי - מיטב השוקולטיירים בישראל", שנכתב ונערך בעברית ובאנגלית ע" אלינוער רבין, מובאים סיפורי השוקולטיירים ומידע על השוקולד, מקורותיו וטיפים לעבודה. בספר כ-90 מתכונים מקוריים, כשרים ומושקעים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים, אשר תרמו את מיטב מתכוני השוקולד שלהם. המתכונים שבספר פותחים שער לעולם מתוק ומהנה, לחוויית טעם ייחודית וחדשה של כל אחד מהשוקולטיירים....

29.
בספר 66 מתכונים להכנת פשטידות-מאפים מלוחים המתאימים לארוחה משפחתית ולארוחות "רושם". המוצרים הדרושים להכנה מצויים ברוב הבתים שנוהגים לבשל בהם – קמח, חמה, אטריות, תפוחי אדמה, בצלים, ירקות וגם נתחים של בשר מבושל או מהיר הכנה. המאפה יכול להכיל כל ירק שנמצא בבית, או מבחר ירקות שמחכים במקרר......

30.
31.
32.





©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ