עוף-רכה

אלינוער רבין





ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:45
445 התעניינו בספר

תקציר הספר
עוף חריף, חמוץ-מתוק, מפולפל, מומלח, פיקנטי או אקזוטי. עוף בתנור, בקדירה, בגריל ובמנגל. מרק, מנה ראשונה, מנה עיקרית. עטוף או ממולא בכל טוב, שלם או מחולק - עוף עד אין סוף - המאכל השולט בתבשילי המטבח הישראלי. המתכונים, כולם בדוקים ומנוסים, ברורים ומדויקימ, מציעים אין ספור דרכים להכין, לבשל ולהגיש עוף. מגוון עשיר של תבשילים ביתיים בסיסיים המתאימים לארוחה המשפחתת היומ יומית. מאכלי עוף ים תיכוניים ואחרים - מן המזרח הרחוק, מאירופה ומאסיה, יגוונו את התפריט, וכמה וכמה מעדני מלכים, לא מסובכים להכנה, אבל מהודריס למראה וטעימים להפליא - יפארו את השולחן הערוך לאירועים מיוחדים, לאירוח ולארוחות חגיגיות. מתכונים לבישול הודו, ברווז, אווז, מולארד ואפילו יונים ממולאות - הנמנים גם הם עם ממלכת העוף וזכו סוף סוף להכרה במטבחינו - חותמים את הספר. "עוף" - ספר שכולו מתכון להצלחה בבישול - מלווה בתצלומים מרהיבים ומעוררי תיאבון, שופע רעיונות מפתיעים, עצות קטנות ומועילות וגיוון רב. אלינוער רבין - בשלנית מנוסה ואנינת טעם, ומארחת הבקיאה בכל הלכות שולחן ערוך. אלינוער היא עורכת של כתבי עת בנושאיט מקצועיים, זה שנים מספר בעלת הטור "כיף במטבח" בשבועון סגנון של מעריב, וערכה את ספר הבישול חצילים, שגם הוא ראה אור בספריית מעריב.




לקט ספרים מאת אלינוער רבין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ