קל ובריא / אלינוער רבין





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
1 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:62
2100 התעניינו בספר

תקציר הספר
אלינוער רבין היא מכוהנות האוכל וספרי הבישול המוערכות ביותר – הן ככותבת והן כעורכת.
ספר זה, "קל ובריא", מיועד למי שאוהבים לבשל, לאכול ולארח, ולמתלבטים האם ניתן להכין אוכל שגם יהיה מגוון וגם יגביר סיכויים לחיים נטולי מחלות.

בספר כינסה אלינוער רבין יותר מ- 200 מתכונים קלים ובריאים, עם דגש על הטעם, וכן על שיטות הכנה חוסכות קלוריות עם שימוש שונה בחומרי גלם. לצד המתכונים טיפים על טיפול נכון במוצרי מזון, ולטכניקות של הכנת אוכל קל.

פרקי הספר כוללים מתכונים לילדים; גבינות; לחמים; ביצים; רטבים וממרחים; מתאבנים; מנות ראשונות וסלטים; מרקים; ארוחות קלות; מנות עיקריות בחלוקה לדגים, עוף, בקר, תוספות; קינוחים ופרק מאפים.
בין המתכונים המלווים בערך קלורי של המנות: ממרח חצילים ופלפלים (40 קלוריות למנה), לזניה צמחית (230 קלוריות למנה), צלי עגל עם פטריות ויין (220 קלוריות למנה), ואפילו עוגת ספוג עם פירות יער (רק 130 קלוריות למנה).


הקורא עיר הקורא מתי
פיית הספרים לפני 9 שנים ו-1 חודשים מענה
אלה ק נהריה לפני 14 שנים ו-2 חודשים מענה
אתי באר שבע לפני 14 שנים מענה


פרסומת

לקט ספרים מאת אלינוער רבין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ