|
|
|
תקציר הספר
בספר למעלה כ-80 מתכונים להכנת מרקים ולצדם מתכונים להכנת מאפים מלוחים קטנים שמתאים להגיש אתם.
בקיץ מכינים מרקים מירקות טריים וגם מפירות ובחורף מעדיפים מרקים סמיכים יותר, עם ירקות ובשר, והם יכולים להוות ארוחה מלאה.
סיר של מרק חם המחכה בחורף על אש נמוכה, ועוטף את הבית בריחו הנעים, מהווה קבלת פנים מפנקת.
רוב המרקים מתחילים מירקות. כדי להדגיש את הטעם כדאי לחתוך לקוביות קטנות, לייבש במגבות נייר ולטגן במעט חמאה, עם או בלי שמן זית. המרכיב הבא הוא ציר ירקות או עוף.
את רוב המרקים אפשר להכין מראש ולחמם על אש נמוכה לפני ההגשה. אפשר להשאיר את המרק על מתקן חימום, כך המרק מסמיך וטעמו מודגש.
בקיץ מכינים מרקים מירקות טריים וגם מפירות ובחורף מעדיפים מרקים סמיכים יותר, עם ירקות ובשר, והם יכולים להוות ארוחה מלאה.
סיר של מרק חם המחכה בחורף על אש נמוכה, ועוטף את הבית בריחו הנעים, מהווה קבלת פנים מפנקת.
רוב המרקים מתחילים מירקות. כדי להדגיש את הטעם כדאי לחתוך לקוביות קטנות, לייבש במגבות נייר ולטגן במעט חמאה, עם או בלי שמן זית. המרכיב הבא הוא ציר ירקות או עוף.
את רוב המרקים אפשר להכין מראש ולחמם על אש נמוכה לפני ההגשה. אפשר להשאיר את המרק על מתקן חימום, כך המרק מסמיך וטעמו מודגש.
פרסומת
לקט ספרים מאת אלינוער רבין
| שם הספר |
|---|
| פירות |
| ארבע עונות |
| עוף |
| ארוחת בוקר (כשר) |
| ניר צוק מבשל |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים