![]() |
|
|
תקציר הספר
ארוחות חג הן סיבה טובה למסיבה, עם משפחה, עם חברים. ארוחות אלו לא חייבות להיות עול כבד, בוחרים מנות מתאימות לעונה, ממוצרים זמינים, כאלו שלהכנתן אין צורך לשהות במטבח יממה. עורכים שולחן יפה, עם כלים נאים, ומותירים זמן למנוחה.
את רוב המתכונים המובאים בספר ניתן להכין מראש, כדי שניתן יהיה ללגום את הכוסית הראשונה עם האורחים ולחוש באווירת החג.
ארוחות חג והמנהגים הקושרים בהם שחווינו בילדות הם זיכרון שאנו נוצרים כל חיינו, כדאי להעניק זיכרונות כאלו גם לילדינו.
מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון.
אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי.
כתבה וערכה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים".
את רוב המתכונים המובאים בספר ניתן להכין מראש, כדי שניתן יהיה ללגום את הכוסית הראשונה עם האורחים ולחוש באווירת החג.
ארוחות חג והמנהגים הקושרים בהם שחווינו בילדות הם זיכרון שאנו נוצרים כל חיינו, כדאי להעניק זיכרונות כאלו גם לילדינו.
מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון.
אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי.
כתבה וערכה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים".
פרסומת
לקט ספרים מאת אלינוער רבין
שם הספר |
---|
פירות |
ארבע עונות |
עוף |
ארוחת בוקר (כשר) |
ניר צוק מבשל |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אלינוער רבין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים