טובה ארן

טובה ארן

סופרת


» ספרים של טובה ארן שנקראים עכשיו:

ועוד קישוטי מזון
טובה ארן

--- ועוד קישוטי מזון
טובה ארן
1.
יהא טעמו של האוכל אשר יהא, אם הוא מוגש בצורה נאה - הוא מעורר את תאבוננו עוד לפני הגיעו לפינו. לכן אפשר לקבוע בוודאות, כי אנשים אוכלים קודם - כל בעיניים ורק אחר -כך בפה. ספר זה הנו מהדורה מחודשת לספר שראה אור לפני 15 שנה. זהו ספר - מדריך המוליך אותך, צעד אחר צעד כיצד לעשות במו ידיך זרי פרחים מ... צנונית, גזר, סלק, קליפות אשכולית, גמבה ועוד. בה...

2.
קנה חדש: ₪49.00 ₪44.10
ספר מרהיב זה כולו חגיגה של מאפים יפים וטעימים המתאימים לכל הזדמנות. המתכונים רובם קלים להכנה, אך כולם טעימים ומוצגים בתמונה צבעונית ברורה המדגישה את האסתטיקה והיופי של התוצאה. הספר גם מכיל מתכונים לבצקים קרמים בסיסיים, מתכון ייחודי למוס שוקולד ללא חלמונים וטיפים שונים לאפייה ביתית....

3.
קנה חדש: ₪74.00 ₪70.30
191 עמודיםהספר ``קישוטי מרציפן`` כולל מעל 500 צילומי צבע, המלמדים עיצוב במרציפן בשיטת שלב אחר שלב.כיוון שעבודת עיצוב המרציפן אינה קשורה במכשור מתוחכם ומסוכן, כגון סכינים, מכשור חשמלי וכו`, ועיקר העבודה נעשית בלישה ובעיצוב ידני, הרי שהספר מתאים לבני כל גיל, לילדים כלמבוגרים.אצל הילדים מפתח הספר את עבודת הידיים, החוש לצבע והרגישות לצורו...

4.
ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים ( בת אחת . גיל ממוצע: 56 )
קנה חדש: ₪79.00 ₪71.10
האם יש משהו ישראלי יותר מסלט ירקות? הספר המרהיב הזה כולל מתכונים לסלטים ולתוספות מירקות - גם מבושלים - כולם טעימים, קלים להכנה, מוגשים בצורה נאה במיוחד, וכמובן בריאים. הספר גם מכיל מידע כללי על ירקות שונים - מקורם וערכם התזונתי - שמשמשים מרכיב עיקרי במתכונים רבים. טובה ארן, שכתבה וערכה יותר מעשרים ספרים מיוחדים בתחומי הבישול, הג...

5.
הספר "תמונות מבית אבא ואוכל מבית אמא - מאכלי החגים בעדות ישראל". מאגד כ - 100 מאכלי חג ושבת הייחודיים לעדות ישראל השונות - מצפון אפריקה, אסיה, מרכז ומזרח אירופה. הספר מקיף את "שולחנות החג והשבת" של עדות ישראל באשר הם על מסורותיהם, ניחוחותיהם והפולקלור הנלווה אליהם. סביב שולחן החג והשבת התפתחה תרבות יהודית שלימה. הכינוס המשפחתי סביב השו...

6.
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים האחרונות למקובלת מאוד, ותרם לכך, ללא ספק, ספרה הראשון של טובה ארן ``קישוטי מזון`` שזכה להצלחה רבה.הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של קישוטי מזון, המבוססים בעיקר על הירק בישראל ועל פרי הארץ.טובה ארן, מנהלת מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם מאז 1972, הנהיגה סדנאות לקישוטי מזון בהם למדו אלפים, וביניהם שפים מקצועיים ועו...

7.
קנה חדש: ₪74.00 ₪70.30
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל כולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל סוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיך חשוב להתרגל ל...

8.
קנה חדש: ₪89.00 ₪80.10
במשך שנים רבות היה ספרה של טובה ארן דל כולסטרול מורה הדרך לאנשים השומרים על תזונה דלת כולסטרול. ספרה החדש בישול דל כולסטרול הוא ספר המשך לכל המבקשים ליהנות מבישול איכותי תוך שמירה על כללי התזונה הנכונה. הספר החדש מעודכן מבחינת התפיסה התזונתית, ויש בו חידושים ועידכונים: *מתכוני בשר בקר רזה - כיום מקובל לכלול מתכונים מבשר זה, משום ש...

9.
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים האחרונות למקובלת מאוד, ותרם לכך, ללא ספק, ספרה הראשון של טובה ארן "קישוטי מזון" שזכה להצלחה רבה. הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של קישוטי מזון, המבוססים בעיקר על הירק בישראל ועל פרי הארץ. טובה ארן, מנהלת מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם מאז 1972, הנהיגה סדנאות לקישוטי מזון בהן למדו אלפים, וביניהם שפים מקצועיים ו...

10.
כרך השני של הספר תמונות מבית אבא ואוכל מבית אמא ? מאכלי החגים בעדות ישראל, לוקטו כ-100 מאכלי חג ושבת נוספים הייחודים לעדות ישראל השונות ? מצפון אפריקה, אסיה, מרכז ומזרח אירופה. כרך א` ו-ב` מקיפים ומשלימים את ``שולחנות החג והשבת`` של כל עדות ישראל באשר הם על מסורותיהם, ניחוחותיהם והפולקלור הנלווה אליהם. סביב שולחן החג והשבת התפתחה תרבות ...

11.
12.
13.
בספר זה מוגשים מרשמים מגוונים שכולם מבוססים על בשר הודו. המרשמים הותאמו לתנאי הארץ ונוסו בהצלחה על-ידי צוותי מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם. בעידן השפע, בו איננו מוכנים לוותר על אכילת תבשילים מגוונים ונזהרים מאכילת מיני מזונות משמינים - בשר ההודו הוא התשובה למבחר עצום של תבשילים יומיומיים וחגיגיים, תאווה לחיך והנאה לעין....

14.
15.
16.
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל בכולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל בסוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיכו חשוב להתר...

17.
18.
19.
יטת הדפים המחולקים מאפשרת לעלעל בכל חלק בנפרד וממחישה את האפשרויות השונות הניתנות לאחד ביניהם. המתכונים שבספר נבחרו בראש ובראשונה משום היותם טעימים להפליא. עם זאת הם גם מזינים, דלי קלוריות וקלים להכנה. אידיאלי לבשלנים העסוקים שרוצים להעניק למשפחתם ולחבריהם מזון שהוא גם טעים ומגם מזין. הדפים המחולקים לשלושה בראש העמוד מנה ראשונ...

20.
21.
22.
23.
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל כולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל סוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיך חשוב להתרגל ל...

24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.

יש לי את הספר הזה כבר כמעט 14 שנה קיבלתי אותו מתנה לחינה שלי ב 1999 אני משתמשת במתכונים כבר שנים אחד המתכונים שאני מרבה לעשות זה הקרם קרמל שלצ... המשך לקרוא
1 אהבו · אהבתי · הגב
נכון, יש תמונות טובות ומעוררות תיאבון ורצון לבשל. ניסיתי כמה מתכונים אבל בחלקם חסרים מרכיבים. חלקם יותר טובים. ... המשך לקרוא
3 אהבו · אהבתי · הגב





©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ