|
|
|
תקציר הספר
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים האחרונות למקובלת מאוד, ותרם לכך, ללא ספק, ספרה הראשון של טובה ארן ``קישוטי מזון`` שזכה להצלחה רבה.הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של קישוטי מזון, המבוססים בעיקר על הירק בישראל ועל פרי הארץ.טובה ארן, מנהלת מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם מאז 1972, הנהיגה סדנאות לקישוטי מזון בהם למדו אלפים, וביניהם שפים מקצועיים ועובדי חברות קיטרינג. הנסיון שרכשה וצברה בעבודתה נתן לה את הרקע והדחיפה לכתיבת ``...ועוד קישוטי מזון``, בסדרת ספרי קישוטי המזון.טובה ארן היא מחברת ``הבישול הביתי``, ``קישוטי מזון``, ``קישוטי מרציפן``, ועורכת ``פלאי המיקרוגל``, וכן את סדרת ספרי הבישול בהוצאת מרכז תנובה.``...ועוד קישוטי מזון`` בנוי במתכונת של ספר הדרכה, המלמד שלב אחר שלב את הכנת הקישוטים במאות תמונות ברורות, הממחישות כיצד אפשר לשוות לאוכל מראה מרהיב, מגרה ואסתטי.
קוראים עכשיו
|
התחילה לקרוא לפני 13 שנים ו-5 חודשים
|
|
התחילה לקרוא לפני 14 שנים ו-9 חודשים
|
לקט ספרים מאת טובה ארן
| שם הספר |
|---|
| פלאי המיקרוגל |
| דל כולסטרול |
| קישוטי מרציפן |
| כל אחד יכול: אירוח בטעם טוב - כשר |
| קישוטי מזון (כשר) - מהדורה מחודשת |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של טובה ארן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים