» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריה (25):
בישול ואפיה, בריאות, דיאטה,
ספרים להחלפה,
בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה,
א,
תזונה,
בישול למכירה,
עם איורים ו/או תצלומים ו/או מפות ו/או תווים, תרשימים וטבלאות,
מוכר-יניב 30,
תזונה ובריאות,
בישול ואפיה,
קחי לך תפוחים ותמרים...,
סִדְרָה,
מתכונים,
ספרים מפעילים ,
חדש לגמרי,
חגים ומועדים,
מתכונים, תזונה ובריאות שלי,
תומחר ,
ספרי הבישול שלי ,
ספרי בישול ואפייה נהדרים,
ספרי הבישול שלי,
ספרי בישול ואפייה :),
כל רבי המכר - הדרכה ופנאי,
למכירה מפרטי במצב כחדש -1 ב-15, 5 ב-60, 10 ב-100,
ספרי בישול למכירה,
עוד ...
|
1.
|
|
תרבות קישוטי המזון הפכה בשנים האחרונות למקובלת מאוד, ותרם לכך, ללא ספק, ספרה הראשון של טובה ארן ``קישוטי מזון`` שזכה להצלחה רבה.הפעם מגישה טובה ארן מבחר נוסף של קישוטי מזון, המבוססים בעיקר על הירק בישראל ועל פרי הארץ.טובה ארן, מנהלת מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם מאז 1972, הנהיגה סדנאות לקישוטי מזון בהם למדו אלפים, וביניהם שפים מקצועיים ועובדי חברות קיטרינג. הנסיון שרכשה וצברה בעבודתה נתן לה את הרקע והדחיפה לכתיבת ``...ועוד קישוטי מזון``, בסדרת ספרי קישוטי המזון.טובה ארן היא מחברת ``הבישול הביתי``, ``קישוטי מזון``, ``קישוטי מרציפן``, ועורכת ``פלאי המיקרוגל``, וכן את סדרת ספרי הבישול בהוצאת מרכז תנובה.``...ועוד קישוטי מזון`` בנוי במתכונת של ספר הדרכה, המלמד שלב אחר שלב את הכנת הקישוטים במאות תמונות ברורות, הממחישות כיצד אפשר לשוות לאוכל מראה מרהיב, מגרה ואסתטי....
|
2.
|
|
191 עמודיםהספר ``קישוטי מרציפן`` כולל מעל 500 צילומי צבע, המלמדים עיצוב במרציפן בשיטת שלב אחר שלב.כיוון שעבודת עיצוב המרציפן אינה קשורה במכשור מתוחכם ומסוכן, כגון סכינים, מכשור חשמלי וכו`, ועיקר העבודה נעשית בלישה ובעיצוב ידני, הרי שהספר מתאים לבני כל גיל, לילדים כלמבוגרים.אצל הילדים מפתח הספר את עבודת הידיים, החוש לצבע והרגישות לצורות אסתטיות, וכמובן נותן את ההנאה שבחדוות היצירה והדמיו. למבוגרים שבינינו, עוזר עיצוב המרציפן בדרך נפלאה לקישוטי עוגות, לאירועים משפחתיים, בעיקר למסיבות וימי-הולדת רבי משתתפים.טובה ארן היא מחברת ``הבישול הביתי``, ``קישוטי מזון`` ו``דל כולסטרול``, ועורכת הספר ``פלאי המיקרוגל`` וסדרת ספרי הבישול של ``תנובה``.דד...
|
3.
|
|
יהא טעמו של האוכל אשר יהא, אם הוא מוגש בצורה נאה - הוא מעורר את תאבוננו עוד לפני הגיעו לפינו. לכן אפשר לקבוע בוודאות, כי אנשים אוכלים קודם - כל בעיניים ורק אחר -כך בפה. ספר זה הנו מהדורה מחודשת לספר שראה אור לפני 15 שנה. זהו ספר - מדריך המוליך אותך, צעד אחר צעד כיצד לעשות במו ידיך זרי פרחים מ... צנונית, גזר, סלק, קליפות אשכולית, גמבה ועוד. בהשקעה קטנה השולחן הופך חגיגי, מפתיע ונעים לעין. טובה ארן גדלה בבית שבו לאמנות היה חלק נכבד. בבית הוריה היא למדה, כי האסתטיקה אינה חיבת להיות מוגבלת לאמנות ולאופנה, אלא לתת את אותותיה בכל תחומי החיים. טובה ארן ניהלה במשך 25 שנה את מרכזי ההדרכה "לאירוח ותרבות במזון של תנובה". במשך השנים, היא חיברה 18 ספרים בתחום המזון והקישוט: קישוטי מזון, קישוטי מרציפן... ועוד קישוטי מזון, דל כולסטרול, עתיר סידן, אירוח בטעם טוב וכו'....
|
4.
|
|
ספר מרהיב זה כולו חגיגה של מאפים יפים וטעימים המתאימים לכל הזדמנות. המתכונים רובם קלים להכנה, אך כולם טעימים ומוצגים בתמונה צבעונית ברורה המדגישה את האסתטיקה והיופי של התוצאה. הספר גם מכיל מתכונים לבצקים קרמים בסיסיים, מתכון ייחודי למוס שוקולד ללא חלמונים וטיפים שונים לאפייה ביתית....
|
5.
|
|
הספר "תמונות מבית אבא ואוכל מבית אמא - מאכלי החגים בעדות ישראל". מאגד כ - 100 מאכלי חג ושבת הייחודיים לעדות ישראל השונות - מצפון אפריקה, אסיה, מרכז ומזרח אירופה. הספר מקיף את "שולחנות החג והשבת" של עדות ישראל באשר הם על מסורותיהם, ניחוחותיהם והפולקלור הנלווה אליהם. סביב שולחן החג והשבת התפתחה תרבות יהודית שלימה. הכינוס המשפחתי סביב השולחן בשבת או בחג, "ליל הסדר" ושאר מועדי ישראל, נעשו לאירועים מרכזיים ומשמעותיים בתהליך גיבוש, שימור, ועיצוב זהותם של העם, העדה והמשפחה. כל זה נעשה בליווי המאכלים שעלו לשולחן, כל מאכל ודרך הכנתו, כל מאכל וסיפורו, כל מאכל ותקופתו, כל מאכל והריחות והניחוחות הייחודיים שעלו ממנו. עולם יהודי שלם נבנה סביב שולחן זה ורבים התרפקו תמיד ובערגה על "מאכלי החג של אמא" והניחוחות שעלו ממטבחה כל חג ושבת. הרבה הרבה מעבר לסתם עוד אוכל, יש במאכלים הללו. כל הנשמה, האהבה והמסורת היהודית שהתמזגו בכל אותם מאכלים יצרו מסורת מפוארת של תרבות יהודית ייחודית לכל עדה ועדה, העולה מתוך חגיגת הטעמים והצבעים של שולחן החג היהודי. את הספר מלווים בכל שערי החגים ציוריו המרהיבים של הצייר המנוח שמחה נורנברג. כמבוא לכל חג מוגשים לכם על קצה המזלג, המקורות, המסורות והפולקלור מהם צמחו המאכלים. זוהי ללא ספק מתנה מיוחדת ומאוד שימושית לכל ובכל בית בישראל....
|
6.
|
|
האם יש משהו ישראלי יותר מסלט ירקות? הספר המרהיב הזה כולל מתכונים לסלטים ולתוספות מירקות - גם מבושלים - כולם טעימים, קלים להכנה, מוגשים בצורה נאה במיוחד, וכמובן בריאים. הספר גם מכיל מידע כללי על ירקות שונים - מקורם וערכם התזונתי - שמשמשים מרכיב עיקרי במתכונים רבים. טובה ארן, שכתבה וערכה יותר מעשרים ספרים מיוחדים בתחומי הבישול, הגסטרונומיה, האירוח והאסתטיקה בהכנת מזון ביניהם דל כולסטרול, מיליון תפריטים, עתיר סידן, קישוטי מזון, אירוח בטעם טוב - מציגה לראשונה ספר שכולו ירקות. כדרכה בכל ספריה ומניסיונה רב השנים, הוראות ההכנה שלה בהירות ופשוטות ומכוונות למתכונים נאים, מעוררי תיאבון ומהנים להכנה ולאכילה. כל מתכון מוצג בתמונה צבעונית ברורה המדגישה את האסתטיקה והיופי של תוצאות הכנתו....
|
7.
|
|
כרך השני של הספר תמונות מבית אבא ואוכל מבית אמא ? מאכלי החגים בעדות ישראל, לוקטו כ-100 מאכלי חג ושבת נוספים הייחודים לעדות ישראל השונות ? מצפון אפריקה, אסיה, מרכז ומזרח אירופה. כרך א` ו-ב` מקיפים ומשלימים את ``שולחנות החג והשבת`` של כל עדות ישראל באשר הם על מסורותיהם, ניחוחותיהם והפולקלור הנלווה אליהם. סביב שולחן החג והשבת התפתחה תרבות יהודית שלמה. הכינוס המשפחתי סביב השולחן בשבת או בחג, ``ליל הסדר`` ושאר מועדי ישראל, נעשו לארועים מרכזיים ומשמעותיים בתהליך גיבוש, שימור, ועיצוב זהותם של העם, העדה והמשפחה. כל זה נעשה בליווי המאכלים שעלו לשלוחן, כל מאכל ודרך הכנתו, כל מאכל וסיפורו, כל מאכל ותקופתו, כל מאכל והריחות והניחוחות הייחודיים שעלו ממנו. עולם יהודי שלם נבנה סביב שולחן זה ורבים התרפקו תמיד ובערגה על ``מאכלי החג של אמא`` והניחוחות שעלו ממטבחה כל חג ושבת. הרבה הרבה מעבר לסתם עוד אוכל, יש במאכלים הללו, כל הנשמה, האהבה והמסורת היהודית שהתמזגו בכל אותם מאכלים יצרו מסורת מפוארת של תרבות יהודית ייחודית לכל עדה ועדה, העולה מתוך חגיגת הטעמים והצבעים של שולחן החג היהודי. את שני הכרכים מלווים בשערי החגים ציוריו המרהיבים של הצייר המנוח שמחה גורנברג ז``ל שהזכויות לשימוש בהם נרכשו במיוחד לספרים אלה. כמבוא לכל חג מוגשים לכם על קצה המזלג, המקורות, המסורות והפולקלור, מהם צמחו המאכלים. זוהי ללא ספק מתנה מיוחדת ומאד שימושית לכל ובכל בית בישראל....
|
8.
|
|
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל כולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל סוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיך חשוב להתרגל לאכול מזון בריא כבר מילדות. בעיקרו, מכיל ספר זה מתכונים בריאים לאנשים החפצים להמשיך ולשמור על בריאותם, או לכאלה שנוריות אזהרה כבר החלו להבהב לגביהם. לרוב המתכונים בספר מצורפות בנוסף להוראות הבישול הרגילות גם הוראות מפורטות לבישול בתנור המיקרוגל, המסייע במהירות הבישול ובשמירה על ערכו התזונתי של המזון. ספר זה, שנכתב בייעוצה ובעזרתה של דיאטנית מוסמכת, מוכיח שזה יכול להיות גם טעים, גם בריא וגם נאה לעין.
טובה ארן מנצלת את נסיונה העשיר בתחום הגאסטרונומיה לכתיבת ספרי בישול מעולים ולעריכתם. בהיותה מורה, מארגנת תערוכות מזון ואמנות, וכן מנהלת מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון, השכילה להגיש מתכונים ברורים, פשוטים להכנה, נאים ביותר ו... מצליחים. ספריה האחרים שזכו להצלחה מרובה: "קישוטי מזון", "הבישול הביתי", "פלאי המיקרוגל" (בעריכתה), וכן סדרת ספרים מקצועיים עבור מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון של תנובה....
|
9.
|
|
במשך שנים רבות היה ספרה של טובה ארן דל כולסטרול מורה הדרך לאנשים השומרים על תזונה דלת כולסטרול. ספרה החדש בישול דל כולסטרול הוא ספר המשך לכל המבקשים ליהנות מבישול איכותי תוך שמירה על כללי התזונה הנכונה.
הספר החדש מעודכן מבחינת התפיסה התזונתית, ויש בו חידושים ועידכונים:
*מתכוני בשר בקר רזה - כיום מקובל לכלול מתכונים מבשר זה, משום שערכו התזונתי עולה על עשרות מונים על ה"סכנה" שבאכילתו.
* מתכוני דגים - בספר מתכונים רבים להכנת דגים, ובעיקר סלמון ופורל - דגים הגדלים וחיים במים קרים וזורמים. עיקר תרומתם של הדגים האלה היא בהספקת אומגה 3 שכה חיונית לבריאותינו.
* כל המתכונים מלווים בציון מספר קלוריות למנה ומספר מ"ג של כולסטרול למנה.
זהו ספרה ה-21 של טובה ארן, וכדרכה ועל בסיס ניסיונה רב השנים, הוראות ההכנה בהירות ופשוטות ומכוונות למתכונים בריאים, מעוררי תיאבון וטעימים. ...
|
13.
|
|
בספר זה מוגשים מרשמים מגוונים שכולם מבוססים על בשר הודו.
המרשמים הותאמו לתנאי הארץ ונוסו בהצלחה על-ידי צוותי מרכזי ההדרכה של תנובה-אסם.
בעידן השפע, בו איננו מוכנים לוותר על אכילת תבשילים מגוונים ונזהרים מאכילת מיני מזונות משמינים - בשר ההודו הוא התשובה למבחר עצום של תבשילים יומיומיים וחגיגיים, תאווה לחיך והנאה לעין....
|
16.
|
|
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל בכולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל בסוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיכו חשוב להתרגל לאכול מזון בריא כבר מילדות. בעיקרו, מכיל ספר זה מתכונים בריאים לאנשים החפצים להמשיך ולשמור על בריאותם, או לאלה שנוריות האזהרה כבר החלו להבהב לגביהם. לרוב המתכונים בספר מצורפות בנוסף להוראות הבישול הרגילות גם הוראות מפורטות לבישול בתנור המיקרוגל, המסייע במהירות הבישול ובשמירה על ערכו התזונתי של המזון. ספר זה, שנכתב בייעוצה ובעזרתה של דיאטנית מוסמכת, מוכיח שזה יכול להיות גם טעים, גם בריא וגם נאה לעין. טובה ארן מנצלת את נסיונה העשיר בתחום הגסטרונומיה לכתיבת ספרי בישול מעולים ולעריכתם. בהיותה מורה, מארגנת תערוכות מזון ואמנות, וכן מנהלת מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון, השכילה להגיש מתכונים ברורים,פשוטים להכנה, נאים ביותר ו...מצליחים. ספריה האחרים שזכו להצלחה מרובה : "קישוטי מזון", "הבישול הביתי", "פלאי המיקרוגל" (בעריכתה), וכן סדרת ספרים מקצועיים עבור מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון של תנובה....
|
19.
|
|
יטת הדפים המחולקים מאפשרת לעלעל בכל חלק בנפרד וממחישה את האפשרויות השונות הניתנות לאחד ביניהם. המתכונים שבספר נבחרו בראש ובראשונה משום היותם טעימים להפליא. עם זאת הם גם מזינים, דלי קלוריות וקלים להכנה. אידיאלי לבשלנים העסוקים שרוצים להעניק למשפחתם ולחבריהם מזון שהוא גם טעים ומגם מזין. הדפים המחולקים לשלושה בראש העמוד מנה ראשונה, באמצע מנה עיקרית, ובתחתית קינוחים ומנות אחרונות. ליד כל מתכון מצוינת דרגת הקושי בהכנה ואת זמן ההכנה. המתכונים הותאמו למטבח הישראלי ולצרכיו המיוחדים על ידי טובה ארן והם כולם כשרים....
|
20.
|
|
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל כולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל סוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיך חשוב להתרגל לאכול מזון בריא כבר מילדות.בעיקרו, מכיל ספר זה מתכונים בריאים לאנשים החפצים להמשיך ולשמור על בריאותם, או לכאלה שנוריות אזהרה כבר החלו להבהב לגביהם.לרוב המתכונים בספר מצורפות בנוסף להוראות הבישול הרגילות גם הוראות מפורטות לבישול בתנור המיקרוגל, המסייע במהירות הבישול ובשמירה על ערכו התזונתי של המזון.ספר זה, שנכתב בייעוצה ובעזרתה של דיאטנית מוסמכת, מוכיח שזה יכול להיות גם טעים, גם בריא וגם נאה לעין.טובה ארן מנצלת את נסיונה העשיר בתחום הגאסטרונומיה לכתיבת ספרי בישול מעולים ולעריכתם. בהיותה מורה, מארגנת תערוכות מזון ואמנות, וכן מנהלת מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון, השכילה להגיש מתכונים ברורים, פשוטים להכנה, נאים ביותר ו... מצליחים.ספריה האחרים שזכו להצלחה מרובה: ``קישוטי מזון``, ``הבישול הביתי``, ``פלאי המיקרוגל`` (בעריכתה), וכן סדרת ספרים מקצועיים עבור מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון של תנובה....
|
|