» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריה (41):
עיון למכירה,
ספרי בישול ואפיה,
To get,
אוכל,
פולקלור ותרבות,
בישול ואפייה,
בישול למכירה,
בישול,
עם איורים ו/או תצלומים ו/או מפות ו/או תווים, תרשימים וטבלאות,
בישול ואפיה,
ספרי אפייה ובישול,
מחכים על המדף,
חדשים על המדף ,
בישול ואפיה,
בישול,
439,
ספרי בישול ואפייה נהדרים,
Kitchen aids,
קריאה עתידית,
אוכל ובישול למכירה,
בישול,
מתכונים,
א,
2867-2025,
23-25,
תומחר ,
ספרי הבישול שלי,
ספרי הבישול שלי ,
הספרייה העברית בברלין,
בישול,
בישול ואפיה, בריאות, דיאטה,
ספרים להחלפה,
בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה,
ספרי בישול קלאסיים וספרים טובים אחרים,
ספרי בישול,
ספרים טובים,
ספרים יפים,
אוסף ספרי הבישול שלי,
למכירה עד 20 ש'ח,
תזונה | בישול ואפייה ,
הרשימה האפורה,
עוד ...
|
1.
|
|
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים. ``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``. המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים. במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד. הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח....
|
2.
|
|
הספר "עוגת השבוע" נולד בעקבות מדור פפולרי בעיתון "לאשה", שמארח מידי שבוע עוגה, הממומלצת החום על - ידי חובב/ת אפייה. העוגות נבחרו מתוך אל]פי מתכונים שהגיעו אל פסקל פרץ - רובין,והן מייצגות את המיטב של מטבחים שונים בררץ. הספר כולל מגוון רחב של עוגות ועוגיות, ניחוחות, עדות שונות וטעמים רבגוניים, והוא ידבר אל כל אוהבי המתוק מתוק....
|
3.
|
|
אם אתם מתגעגעים למאכלים המופלאים של בית אמא ולא יודעים איך לשחזר אותם; אוהבים לאכול במסעדות טריפולטניות ובא להכין חלק מהמטעמים בבית, או רוצים להרחיב את ההשכלה הקולינרית שלכן ולדעמ מה זה בדיוק מעקוד, לוביק בסלק, חיימי, מפרום, ספינג', מקרוט, עוסבן וכוכלה, ספר זה מיועד לכם. הנה פסקל פרץ - רובין עושה זאת שוב: בעשרים וחמש השנים האחרונות היא העניקה לציבור הישראלי את "מטעמי צפון אפריקה", "מטעמי ישראל", "מטעמי עיראק", מדורי בישול בשבועון "לאשה", ובמגזין "את", יזמה את המדור "עוגת השבוע" שהופיע אחר כך בשני ספריה ("עוגת השבוע", ו"עוד עוגת השבוע"), כתבה את ספר הילדים "ללקק אצבעות" ואת ה"מטבח של פסקל" המפשט תהליכי בישול ומשיג במינימום זמן מקסימום תוצאות. הפעם היא יוצאת במחווה סנטימנטלית לאמהות הגדולות של משפחתה, למהגי החגים ולטעמים, לריחות לכלים המסורתיים של יוצאי טריפולי....
|
5.
|
|
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה. המתכונים מסודרים לפי המנות בארוחה ובנוסף להם יש הסברים אודות מאכלי חגים וטקסים שונים....
|
6.
|
|
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים.``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``.המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים.במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד.הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח....
|
8.
|
|
אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובות מתוקות הנכנסות לתנור, והופ - הפלא מתרחש ממש לנגד עינינו. מספיק שתציצו דרך דלת זכוכית התנור, ותוכלו לראות את הקסם מתרחש. פתאום העישה שלנו מקבלת חיים משלה וצורה חדשה, וכל דרי הבית מוצאים סיבה להיכנס למטבח כדי לראות בדיוק מה מתרחש, ומתמודדים מול הקושי האמיתי - להתאפק ולחכות עד שהעוגה תצטנן...
פסקל פרץ-רובין היא בשלנית ואופה, עיתונאית מזון והמחברת של תשעה ספרי בישול, כולם רבי-מכר....
|
9.
|
|
הספר,פותח פתח לבשלנים חדשים ומנוסים כאחד לבישול מהנה, קליל ויעיל, עם פתרונות מיידיים ופשוטים, שהופכים את השהייה במטבח לחוויה נעימה, עם מקסימום תוצאה ומינימום מאמץ
הוא מאגד יותר מ-120 מתכונים המתייחסים לכל סוגי המנות בארוחה, חלקם שאובים מהמטבח המסורתי וחלקם חדישים יותר, של מנות הזוכות לפופולריות גבוהה במטבח הישראלי
"אני מקווה שהספר יהיה חלק בלתי נפרד מכל מטבח", אומרת פסקל, "כמו סכין חיתוך טובה או התבלין הסודי שעושה נפלאות לכל תבשיל"...
|
10.
|
|
"הצטרפו אלי למסע לגילוי סוד הטעמים של כולנו, שהוא הבסיס המתוק שלנו."
לפני יותר משלושים וחמש שנים התחלתי את המסע הקולינרי המרתק שלי לשימור מטעמי עדות ישראל. ההתחלה הייתה במטבחים הקרובים אלי.
עם השנים הלכה היריעה והתרחבה. נברתי, הצצתי וצללתי לתוך מטבחי כלל עדות ישראל.
לאמי, אסתר, היו “מה שנקרא "עוגיות מנצחות״ – עוגיות נפלאות בפשטות הכנתן ובטעמן הנפלא. מה רבה הייתה הפתעתי כאשר גילתי עוגיות דומות להפליא במטבחי עדות אחרים.
ככל שעברו השנים, ואחרי תהליך ממושך של תחקיר, למידה, תיעוד ושימור הטעמים של מטבחי עדות ישראל, הגעתי לתובנה שקיים קשר עמוק, מעניין ובעיקר מפתיע בין כל העדות – גם בתחום האפייה....
|
|