שיטות בישול

המדריך השלם של הקורדון בלו

קורדון בלו

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2006, מכיל 334 עמודים, תירגום: עליזה ספקטור. בישול ואפיה » בישול ואפיה

הזמנה לטעימה: פרק מהספר

הוסף לסל
קנה חדש: ₪139.00 ₪125.10





ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.444
56% בנים
5 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:38
6590 התעניינו בספר


תקציר הספר
'ני רייט ואריק טרויי (מאנגלית: עליזה ספקטור) מבית הספר לבישול מס' 1 בעולם: הסודות של למעלה מ-700 שיטות הכנה ובישול, בלוויית 2000 צילומים המסבירים צעד-צעד כיצד לבצען. שלל עצות וטיפים ממומחים, מתכונים של מיטב השפים המומחים, ומגוון של דרכים לקישוטי מאכלים מדהימים.
כמו כן בספר מבחר של 150 מתכונים מבית הספר לבישול הנחשב למס' 1 בעולם מן המטבח הצרפתי הקלסי ועד למטבחי המזרח הרחוק .
הוצאת כנרת מעידה עליו שהוא ספר ההדרכה המושלם לבישול, ומבטיחה למשתמשים בו הצלחה, החל מהבישול הביתי הפשוט ועד למתכונים המורכבים ביותר.

סדר הפרקים בספר: סוללת כלי הבישול, מרקים וצירים, ביצים גבינה ושמנת, דגים ופירות ים, עוף, בשר, ירקות וסלטים. קטניות דגנים ואגוזים, פסטה, רטבים, לחם ואפיית שמרים, פירות, קינוחים, מאפים, עוגות ועוגיות, מידע כללי על טעמי מזרח ומערב, על תבלינים ועשבי תיבול, טבלאות מדידה ורשימת מונחים, מפתח כללי, מפתח מתכונים.
שיטות בישול - המדריך השלם של הקורדון בלו בהוצאת כנרת, מאנגלית: עליזה ספקטור, עימוד וגרפיקה: סיון טולדו, 334 עמודים.


הקורא עיר הקורא מתי
אינטלקט חנות ספרים מבצע ! קנה ארבעה קבל ספר מתנה - * תקנון - רק בחנות ! ירושלים לפני 5 שנים ו-8 חודשים מענה
קוקי אשדוד לפני 4 שנים ו-9 חודשים מענה
מעיין נתניה לפני 3 שנים ו-5 חודשים מענה
natanata ירוחם לפני 3 שנים ו-5 חודשים מענה
אסף כפר סבא לפני שנתיים ו-7 חודשים מענה
ליאת ראש העין לפני שנתיים ו-6 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע שיטות בישול - המדריך השלם של הקורדון בלו

אנציקלופדיה לבישול ולאפיה [כר' ב]
שלום קדוש
ספרי בישול ואפיה | דני בן 45 מקרית גת רשימת הקריאה עודכנה לפני 3 שנים ו-4 חודשים





התחילה לקרוא לפני שנתיים ו-8 חודשים


התחילה לקרוא לפני 3 שנים ו-5 חודשים








©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ