מטעמים טריפוליטניים / פסקל פרץ-רובין

מטעמים טריפוליטניים

פסקל פרץ-רובין

יצא לאור ע"י הוצאת פסקל ברגש הוצאה לאור, בשנת 2005, מכיל 190 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:26
1267 התעניינו בספר

תקציר הספר
אם אתם מתגעגעים למאכלים המופלאים של בית אמא ולא יודעים איך לשחזר אותם; אוהבים לאכול במסעדות טריפולטניות ובא להכין חלק מהמטעמים בבית, או רוצים להרחיב את ההשכלה הקולינרית שלכן ולדעמ מה זה בדיוק מעקוד, לוביק בסלק, חיימי, מפרום, ספינג', מקרוט, עוסבן וכוכלה, ספר זה מיועד לכם. הנה פסקל פרץ - רובין עושה זאת שוב: בעשרים וחמש השנים האחרונות היא העניקה לציבור הישראלי את "מטעמי צפון אפריקה", "מטעמי ישראל", "מטעמי עיראק", מדורי בישול בשבועון "לאשה", ובמגזין "את", יזמה את המדור "עוגת השבוע" שהופיע אחר כך בשני ספריה ("עוגת השבוע", ו"עוד עוגת השבוע"), כתבה את ספר הילדים "ללקק אצבעות" ואת ה"מטבח של פסקל" המפשט תהליכי בישול ומשיג במינימום זמן מקסימום תוצאות. הפעם היא יוצאת במחווה סנטימנטלית לאמהות הגדולות של משפחתה, למהגי החגים ולטעמים, לריחות לכלים המסורתיים של יוצאי טריפולי.




לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ