מטעמי עיראק / פסקל פרץ-רובין

מטעמי עיראק

פסקל פרץ-רובין

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 1990, מכיל 151 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.6
90% בנות
1 בנים   9 בנות
גיל ממוצע:58
4904 התעניינו בספר


תקציר הספר
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים. ``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``. המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים. במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד. הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח.


רשימות קריאה בהן מופיע מטעמי עיראק

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 3 ימים

ספרי אפייה ובישול | ר י נ ת בת 54 מפרדס חנה רשימת הקריאה עודכנה לפני 15 שנים ו-2 חודשים


פרסומת

לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ