ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.714
100% בנות
0 בנים   7 בנות
גיל ממוצע:44
1185 התעניינו בספר


תקציר הספר
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים. ``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``. המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים. במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד. הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח.


רשימות קריאה בהן מופיע מטעמי עיראק
ספרי אפייה ובישול | ר י נ ת בת 45 מפרדס חנה רשימת הקריאה עודכנה לפני 6 שנים ו-4 חודשים



לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ