העוגות של פסקל / פסקל פרץ-רובין

העוגות של פסקל

פסקל פרץ-רובין

יצא לאור ע"י הוצאת קוראים, בשנת 2011, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   1 בנות
786 התעניינו בספר


תקציר הספר
אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובות מתוקות הנכנסות לתנור, והופ - הפלא מתרחש ממש לנגד עינינו. מספיק שתציצו דרך דלת זכוכית התנור, ותוכלו לראות את הקסם מתרחש. פתאום העישה שלנו מקבלת חיים משלה וצורה חדשה, וכל דרי הבית מוצאים סיבה להיכנס למטבח כדי לראות בדיוק מה מתרחש, ומתמודדים מול הקושי האמיתי - להתאפק ולחכות עד שהעוגה תצטנן...


פסקל פרץ-רובין היא בשלנית ואופה, עיתונאית מזון והמחברת של תשעה ספרי בישול, כולם רבי-מכר.


רשימות קריאה בהן מופיע העוגות של פסקל

אנציקלופדיה לבישול ולאפיה [כר' ב]
שלום קדוש
ספרי בישול ואפיה | דני בן 53 מאשדוד רשימת הקריאה עודכנה לפני 12 שנים


פרסומת

לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ