תקציר הספר
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה. המתכונים מסודרים לפי המנות בארוחה ובנוסף להם יש הסברים אודות מאכלי חגים וטקסים שונים.


רשימות קריאה בהן מופיע מטעמי ישראל

מושגי יסוד באקונומטריקה
האוניברסיטה הפתוחה
ספרים להחלפה | דנה בת 43 מתל אביב רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים




גג חמישים שקל : ארוחות ביתיות, מהירות וממש לא יקרות
ענבל קלין

גג חמישים שקל ארוחות ביתיות מהירות
ענבל קליין
בישול, אפיה, דיאטה, בריאות-ספרים להחלפה | דנה בת 43 מתל אביב רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 שנים ו-5 חודשים


פרסומת

לקט ספרים מאת פסקל פרץ-רובין
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של פסקל פרץ-רובין






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ