![]() |
|
|
תקציר הספר
בספר אפייה מעולה ניתנים שיעורים ומתכונים להכנת מבחר רב של עוגות מצוינות, ממיטב הקלאסיקה של האפייה הביתית והמקצועית. החל בעוגות ספוג בסיסיות דרך עוגות שמרים, עוגות שוקולד, עוגות גבינה, פחזניות (פרופיטרולים), טארטים ממולאים פירות, עוגות בצק עלים, עוגיות רבות ועוד.
הפרקים מסודרים לפי סוגי העוגות והבצקים המיוחדים.
בכל פרק יש שיעורים המסבירים בפרוטרוט את הכנת העוגה על ידי צילומים של כל השלבים - מהצגת המצרכים ועד העוגה המוכנה.
הספר אפייה מעולה, עם המתכונים האמינים והמדוייקים שלו, הוא נכס בכל מטבח.
הפרקים מסודרים לפי סוגי העוגות והבצקים המיוחדים.
בכל פרק יש שיעורים המסבירים בפרוטרוט את הכנת העוגה על ידי צילומים של כל השלבים - מהצגת המצרכים ועד העוגה המוכנה.
הספר אפייה מעולה, עם המתכונים האמינים והמדוייקים שלו, הוא נכס בכל מטבח.
לקט ספרים מאת רות סירקיס
שם הספר |
---|
מהמיקרוגל בהנאה |
ריבות ושימורים (כריכה רכה) |
מטבח מהיר |
גלידות גורמה - גלידות שמנת, סורבה, פרפה, ג'לטו, גרניטה, קסאטה |
מהמטבח בהנאה - כשר |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות סירקיס
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים